Hirdetés
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- OLED TV topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
ogabo
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
hali!
sztem próbáld setupcore-ral telepíteni a vindózt. az ilyenkor be szokott jönni. ez is egy lehetőség az előbbiek mellett. :DDD -
Male
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nézd meg, hogy nincs e bekapcsolva a BIOSban valami vírus bigyó (ami nem engedi a boot szektor módosítani). Én legalábbis ezzel szívtam, amikor valakinek egy 486-osra raktam Win95öt. Az is mindig elszállt akkor amikor grafikus módba váltott telepítéskor (valószínüleg akkor már piszkált volna valamit a boot szektorban), én meg nem bírtam rájönni, hogy mi lehet a baj, amíg észre nem vettem ezt a beállítást.
-
launcser
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
hehe te meg képet váltaszt
aszittem rossz hejen járok nem láttam a bekötött szemu zöldet :)
de amugy az elado p1 az nagyjo
kell a tesodnak tom :) -
The_Tom
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
probáld ki egy tuti jo telepito keszlettel. nekem mar volt olyan, hogy megsérult vmelyik .cab és amiatt szarakodott...
Üdv. -
launcser
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
1. vegyél tölem gépet ilyen hasonlot :))
2. biosbeállitásokkal sakkozz sztem
3. ilyet csinált nekem is winfos.. nem volt hajlando felteplepülni mert mindig más hibaüzenet
szétszedtema gépet összeraktam muxott
lehet kontakthiba tehát -
bLaCkDoGoNe
veterán
Kérdés: adott a régi gépem, egy p1-mmx-200, 128mb ram, tseng et6100as kvidkártya. namost. nem akar a win98 települni... minden egyes alkalommal, amikor elindítom a setupot, lemegy szépen a scandisk (ugye eddig szöveges módban hasít a gép), majd átvált(ana) grafikus módba, mert a telepítő úgy működik.
csak átváltana, viszont nem vált át - hanem nemes egyszerűséggel újraindítja a gépet. régebben minden gond nélkül ment, egészen addig, amíg ki nem kellett szednem a kártyát a gépből, és mikor visszaraktam, jöttek a problémák.
kipróbáltam még egy matrox milleniummal és egy s3 trio64v+szal, mindegyik kártyával ugyanezt csinálta.
kiszedtem a többi kártyát, akkor is ugyanezt csinálta.
elkezdtem sakkozni a pci-slotokkal, akkor is ugyanezt csinálta.
s3-nál néha még olyat is bedobott, hogy bootoláskor 1 hosszút és 3 rövidet csipogott, ami (azt hiszem) videókártya problámát vagy videókértya-memória problémát jelent.
több ötletem egyenlőre nincs, de nagyon hálás lennék, ha valaki tudna valami jó tanácsot mondani, mert
1.) megőrülök már ettől :) )
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest