Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Elég baj az nekem.
Épp most rendeltem egy HTC radart, amin a wp 7.5 fut.
Azért néztem ide be, hátha találok valami jó játékot rá, ami ingyenes.Sajna nem sok sikerrel járok mostanság. Nem értem. Miért minden Androidra jön.Tud valaki ajánlani valami jó kis rpg-t wp7-es rendszer alá?
-
atike
nagyúr
Már nem nagyon használ senki (főleg régi) Winmo-s cuccot... Nagyon hódít az Android és társai...
-
Pikkolo^^
addikt
Srácok, nagyon leült a topik.
-
nvlaci
csendes tag
Sziasztok! esetleg nemtudnatok ajanlani valami mukodo nintendo vagy Sega emulatort? toltottem le tobb pocketSnes-t meg PocketGenesist de egyik sem akar mukodni?Tudotok esetlek valami jot ami mukodik is?
-
Buddhha
tag
válasz
krisz12071 #49 üzenetére
Szia!
Ha más nem segített eddig, akkor én...
Két út van:
1. kapsz egy *.exe file-t, amit a számítógépeden kell futtatni, és az Active Sync/Mobile device center telepít fel neked.
2. kapsz egy *.cab filet-t, amit a pda-ra kell felmásolni, és ott egy file-kezelőben futtatni.Üdv!
Buddhha -
krisz12071
aktív tag
Hogy kell feltenni a játékot az X1-re?Tudna valaki segíteni?
-
rezsobee
csendes tag
itt is vannak jó játékok meg miegymás
-
atike
nagyúr
válasz
YunaAngyal #46 üzenetére
Egyrészt ez valószínűleg játékfüggő is, másrészt szerintem valamilyen KP500-as fórumban tedd fel a kérdést - ott hamarabb fognak tudni rá válaszolni...
De amúgy valószínűleg nem lehet kivenni.
-
zack
nagyúr
Falbontós játékot (akár fizetőset is) tudnátok ajánlani WVGA kijelzőhöz?
-
i8000
csendes tag
sziasztok
nekem i8000 van és a neten rengeteg fpsece ps1 játékok vannak menek is de sojnos nem tom beálitani a gombokat h ha veszek hozzá 1 msi kart akkor azon csak bekapcsolom a blutuszt és már müködni is fog? -
atike
nagyúr
válasz
AdamMcKraken #36 üzenetére
Köszi, épp most írok egy cikket róluk, azt hiszem van most már mivel bővíteni...
-
AdamMcKraken
tag
Akkor egy jópár játék amit én használok (Nekem HTC Touch Prom van ami VGA felbontású):
Ingyenesek:
Touch The Music
Towers of Glenoi
GSoundBox
PocketRoller
Experiment 13
Pocket Uno
ToneBox
DragonBall
Touchtris
FatSimon
Pipes
Xtrakt
(Ha esetleg valamelyik link nem megy akkor a játéknévre keressetek rá XDA-n és ott tuti megvan!)Nagyon jó játékok, viszont fizetősek, de a demo verzió letölthető a legtöbbhöz:
Meon Lite
Resco Játékok
SPB Játékok
Astraware JátékokAhonnan érdemes játékot beszerezni Windows Mobile-hoz:
XDA-Developers Forum
Freeware for Pocket PC
Mobile Castle -
beni121
aktív tag
Sziasztok, nekem egy ht touchom van és arra kéne valami jó játék(érintőképernyő+windows). Előre is köszi.
-
L3zl13
nagyúr
FPSCE PS1 emulátor Windows Mobile-ra.
A játékok ugyan nem ingyenesek, de ha valakinek már van otthon PS1-es gépe és hozzá játékai...
-
GALARDO
addikt
Valaki nem tud jó minőségű autós játékot?
-
wody21
tag
Esetleg pocket Starcraftrol nem hallottatok?
-
atike
nagyúr
A Pocket Diablo frissült... v0.6.1 immár (direkt letöltés) státusz / mi változott
Alacool...
Szerkesztés: státusz hozzáadva
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, Buddha ha az EOB tetszett akkor ez is fog, Anno még Amigán nyomtam végig és most ppc-n is a Dungeon Mastert
Pc-re Mac-re és Ppc-re (és még sokminden másra is) tölthető a hivatalos oldalról a Chaos Strikes Back-el és klónjaival együtt :[link]
Varázslatok listája :[link] és még sok segítség az oldalon...
Magyar ismertető és térképek : [link] (12-17.oldal)
Airis T620+WM5 alatt tesztelve a ppc verzió, tökéletesen megy, semmi telepítés csak be egy mappába és az exe-vel indul is. -
Kalmi27
csendes tag
köszi és még egyszer bocs hogy ide írtam.
-
Kalmi27
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy melyik a legutolsó windows mobile amihez tartozik teljes magyaritás?
Valaki használ közületek Asus p535-öt?
Azt szeretnék venni és érdekelne a véleményetek.THX
-
atike
nagyúr
Watch Parachute Kvarcjáték-feeling...
leírás róla
-
atike
nagyúr
Hajaj. Senki nem használ ilyet? Vagy senkit nem érdekel...? Na mind1. Ha találok még majd postolgatok ide...
-
atike
nagyúr
Itt egy elég jó kis link - nagyon sok programmal. Regisztrációt igényel (ingyenes), de megéri!
Köszönet erdoke-nek a linkért!
-
atike
nagyúr
Találtam megint egy párat:
Death Drive Carmageddon-klón
Egoman First person shooter pacman - kicsit gagyi, de szórakoztató...
És egy extra:
Call of Duty 2. - csak demót lehet ingyen letölteni, de megéri kipróbálni - gyönyörű és multiplayer is van benne!
Postolhatna más is ide...
-
atike
nagyúr
Egy pár (amit sikerült találni):
Pocket Diablo (itt található még a Pocket Eye of the Beholder és a Pocket Hexen II is)
-
atike
nagyúr
Nézegettem a fórumot, de nem nagyon találtam ezzel foglalkozó témát, így indítottam egyet... Remélem nem voltam bamba és tényleg nincs még ilyen!
A munkatársaim kérdezgetik tőlem ezerrel, hogy mit és honnan lehetne beszerezni, mert a neten keresve nem sok mindent sikerült találni. Tehát ha bárkinek van ilyesmi a tarsolyában ne fogja vissza magát!
Jó lenne egy olyan jellegű cikket is olvasni a Windows Mobile kapcsán, mint ami nemrég volt az ingyenes Androidos játékokról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest