Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Oszinten szolva ez engem sose erdekelt. Ha ugy van, fel kell egyszer menni az Empire State Building tetejere, megnezni a kilatast, orul, latta, kesz, hazamegy.
Marmint, kilatas vs kilatas.
Kilatas a) Kinezel az ablakon, es egy gyonyoru tajat latsz? Esetleg tengert/oceant? Vagy a hatalmas, uberfasza kertedet, mindenfele gyumolcsfaval meg egyebekkel, sajat medencevel, stb? Na az igen, az valami, az kene, de nagyon!
Kilatas b) Kinezel az ablakon, es tobb betont latsz, messzebb, mint a 30 szinttel alattad lako Jozsi. Haaaaaaaat, szerintem ez pont kurvara nem er semmit. Egyszer tyuha, ketszer tyuha, eltelik ket het, es semmi, zero, nada, le se szarom.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával