- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Köszi!
Jah-jah azt tudom, az Kailh switch-es, de a Cherry-kről is olvasni hideget-meleget egyaránt, nem biztos hogy zavarna engem egy Kailh ill. nem tudom tényleg rosszabb-e. Mármint, a Cherry árának gondolom egy jó részét már a név adja...
Persze ha sikerül ezt megjavítani akkor nem kell majd másik, szóval annyira nem aktuális kérdés még. Ha rendbe jön a cucc majd írok ide, legalább lesz róla annyival is több tapasztalat. (mármint hogy az Ozone Strike Pro is ilyen 'keychatter' problémás és forrasztgatással helyrehozható)
Turenkarn
-
Tyrel
őstag
A Durandal-ok amúgy alapvetően rosszak ill. gyorsan döglenek? Egyik ismerősöm épp azt nézegeti mert mechához képest nagyon olcsóak mostanában...
Az újabb Tesoro-k (bocs ez már nagyon off ) jobb minőségűek? Pl. nekem a Gram Spectrum Agile tetszene...Így hogy csak 1db switch-et akarok cserélni így nekem nem érné meg megvenni egy komplett másik billentyűzetet alkatrésznek... más kérdés hogy ha nem javul meg ettől (lassan reflexből ütöm a backspace-t minden space után) akkor ez is alkatrészként végzi...
@Domonkos #696
Igen arra rájöttem hogy ezért van fordítva, de ettől még simán lehet a hiba forrása nem?[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
Tyrel
őstag
válasz Domonkos #692 üzenetére
Köszi de annyira nem értek a forrasztáshoz hogy így ránézésre meg tudjam mondani azzal van-e baj vagy magával a switch-el - inkább a 2 legyet 1 csapásra utat választanám. Ha már egyszer szétszedem a bill.-t akkor rögtön cserélem is a switch-et úgy ahogy van, aztán ha nem jött be és az elektronikája hibás, max. eladom alkatrésznek (végül is van benne 100+ mx brown amik jók) és veszek valami mást...
Innen rendeltem amúgy, biztos ami biztos 2db-ot, deutsche post-al 7€ a szállítás... túlélem... (legalább is ha ettől megjavul akkor sokkal olcsóbb volt mint egy új mecha, ha meg nem akkor nyertem egy IJB kártyát)
Szerk.:
egyébként nem lepődnék meg ha nem a switch lenne rossz, a keycap-eket lekapkodva úgy tűnik a space az egyetlen gomb ami alatt fordítva áll a switch... és pont ezzel is van csak baj... (180°-al elforgatva van alatta, így a külön LED az alsó oldalán van, nem a felsőn mint a többinek)[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Elnézést ha nem jó helyre írok, de úgy tűnt itt vannak kellő szakértelmű emberek:
egy Cherry MX Brown switch hogyan megy tönkre? Képes lehet 'ghosting'-ra?Ozone Strike Pro-n a space hajlamos duplaklikkelni, de nem igazán jövök rá miért vagy hogyan csinálja. Talán nem csak lefelé úton, hanem amikor visszafelé jön a billentyű, akkor is ahogy átesik a Brown switch kis akadásán, ott is még klikkel egyet, vagy valami ilyesmi lehet...
Abban kérném a segítségetek, hogy egy MX Brown switch okozhat ilyen problémát és volna értelme megpróbálnom kicserélni, vagy ha ez meghal annak más tünetei vannak, és inkább a bill. vezérlő-elektronikája rossz?
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN