- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diobioesz1
tag
válasz azbest #77129 üzenetére
Köszi a tanácsokat!
-Az akku eredetei.A gépet is teljesen új állapotban vettem.Küldök képet róla.0% elhasználódás és valóban bír 3-4 órát.
-Energiagazdálkodás több variációba beállítva,de ebben lehet igazad.Mikor úgy állítottam,hogy képerny10 perc,alvó 15,nem ment át alvóba.Valóban ezt a témát nem szereti,most az van,hogy kikapcsoltam ezt a részt,állandóan megy,hiszen hálózaton vagyok és ma még nem kapcsolt ki reggeltől.
A szabályos kikapcsolást,én úgy értem,hogy mikor bekapcsolom újra,nem molyol,hogy csökkentetett mód,parancssor stb. hanem indul rendesen. A kikapcsolás,eltűnik a képernyő,még világit valameddig a bekapcsoló gomb aztán kikapcsol.
Lehet,hogy rávezettél a hiba okára? Köszönöm! Ha nem megy el a kép ezzel a beállítással,visszajelzek majd...
-
félisten
válasz azbest #77129 üzenetére
Igazából csinál. Van valamiféle vészleállás a Windowsban szerintem. Anno, mikor döglődött a T61p-m, gyakorta csinálta, hogy egy pillanat alatt 85-ről 90 fölé ugrott a GPU hőmérséklete, a kép fekete lett, aztán a háttérvilágítás kikapcsolt, utána 1-2 másodperccel a gép is, előtte hallatszott, ahogy parkolt a fej a vinyóban.
Utána nem volt Win menü, szépen indult, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest