- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz tothjozsi96 #85700 üzenetére
1-es rpm-en semmi hangja, 2-esen már egy kicsi, de azt csak akkor használtam ha cpu igényesebb művelet volt
és természetesen a cpu-t alulfeszeltem és normál üzemmódban 2ghz-en ment csak a p8600
bios is vagy 0-n tud tekerni, vagy min. 1900 rpm környékén első fokozaton, az ment mindig, jó is volt úgy, ha nem állítottam fentebb nagy terhelésnél akkor se melegedett túl semmi, nem állt le a gép, de úgy már meleg volt, olyankor átlőttem 2-esre, extrém esetben 3-asra amíg kellett_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tubi2
senior tag
Ebay: Billentyűzet Hungarian Keyboard for Lenovo ThinkPad R60 R61 T61 R400 R500 T400
Szerintetek ez jó bill lehet?
Úgy értem, eredeti vagy tán ezt is lehamisítják a kínaiak?[ Szerkesztve ]
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Chaser
legenda
ismerek valakit akitől nmb-t vehettél volna újszerűt, akár újat feleennyiért, csak megunta a sok kocsogot' és ilyesmit már nem hirdet
van ugy. billzet, de azt írja gyári, fru is van a hátoldalán
érdemesebb levadászni egy nmb-s t60 szériásat apróról, még ha sz@rrá is van kopva veszel rá 3m matricát 3k-ért, akkor is jobb megoldásszerk:
metal01 igen, és legjobb tudomásom szerint van köztük nmb/alps t60 szériás is[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
thomasrc
tag
Szerintem nem "eredeti", ha lehet így fogalmazni. Nekem egy gyári német billentyűzetes T420-asom van, ezen cseréltem ki a billentyűzetet magyarra. A klaviatúrát a linkelt eladótól vettem.
Különbségek: A trackpoint gumija jóval puhább és az a kis műanyag elem, amire rámegy más színű. A gombok nyomáspontja egy hangyafasznyit mintha határozatlanabb lenne (puhább gumidómok?), de ennek ellenére nulla különbséget érzek napi használat mellett. A trackpoint kupakja viszont folyton lejött, azt le kellett ragasztanom.
Persze az is lehet, hogy már a Lenovonál is változó minőséget kaptak és nálam egy jobbfajta német volt benne eredetileg, így nem tudom mennyire van értelme összehasonlítani. Markáns különbség egyedül a trackpointnál volt. A műanyag és a gombfeliratok minősége egy-az-egyben ugyanaz.
Szóval ha nagyobb összegeket tudsz ezen spórolni, akkor szerintem bevállalható.
[ Szerkesztve ]
-
Tubi2
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatot és az ötleteket.
Azért néztem fel Ebay-re, mert nem is gondoltam, hogy még jó állapotút lehet Mo-on találni. Van nekem is egy újszerű német billem ( zárt aljú, T60-é), de valahogy a matricától félek.
Ill. akár az X220-be is szívesen vennék innen billt ha jó, csak elsőre egyet, hogy kitapasztaljam.
-
Chaser
legenda
válasz thomasrc #85705 üzenetére
többfajta mechanikával szerelik a billzeteket, legalább 3 féle 420-as van, de inkább 4, múltkor volt itt 3db 1-2 hiányzó gombbal, de a 3-ból nem tudtam egy teljeset összerakni
rá kell kérdezni hogy genuine lenovo? ha igen, akkor utólag lehet reklamálniTubi2 ne félj tőle, nem harap láttam már 3m-es megoldást, jobb mint a gyári kb
gyári újról annyit, 1 év után intenzív használat mellett már akár erősen fényes, a 3m ezzel szemben nem, tehát ha egy szétkopottat is veszel és matricázod vele mindenféleképp jól jársz - most meg nem mondom ki árulja aprón, de megtalálod, kifejezetten adott géphez készítik a matricákat, tehát méretpontos és még a track körüli gombvigásokat is ugyanúgy követi -
alfánál szépek vannak egyébként, én nem gondolkodnék rajta, csak annyit mondasz neki olyan hátuljút küldjön ami nem lyukacsos ha van még, még ha chicony is elég jó komfortérzetet ad úgy
később meg matricázod ha szétfényesedikszerk: jah igen, west árulja
pad matricát is láttam már 420-ra, az mondjuk nem olyan szép, legalábbis erősen látszik hogy nem gyári megoldás, de legalább nem is foszlik le mint a gyári "rücskök"[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MrSealRD
veterán
Matricától ne félj. Én west fórumtárstól vettem. (T420-ra) Alig látszik, hogy matrica...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Zsolt1
tag
Sziasztok! Pár napja frissítettem a T420-amat Win7-ről Win10-re és a pár dolgon kívül (power management hiánya (frissítéskor automatikusan leszedte) + touchpad csak korlátozottan funkcionál) igazából minden rendben volt vele ma reggelig. Viszont ma reggel leszedtem a power management drivert (hülye fejjel gondoltam, hogy ha már a program nincs fent, akkor a driver minek kéne a gépre ) és először csak azt vettem észre, hogy nincsen hatásuk a billentyűzet hangerő szabályozó gombjainak, illetve az fn+fx billentyűk se működnek.
Utána olvastam és a power management driver felelős ezekért (pedig határozottan emlékszem, hogy win7+win10 home-on ment enélkül is), ezért gyorsan visszaraktam és szerencsére újra működik is minden, viszont most meg a fülhallgató-hangszóró közötti váltás nem megy, csak manuálisan. (Ha kihúzom a fülhallgatót, akkor nincs hang a hangszórókon és fordítva, csak akkor vált át, ha kézileg átállítom a Sound menüben, hogy melyik legyen az alapértelmezett eszköz.) Valakivel előfordult már ilyesmi? Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Matricától nem félj, én is West fórumtárstól vettem. Saját magam tettem fel a T500-asra, tehát lehet még ennél szebben is megoldani
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
fungi
aktív tag
válasz Zsolt1 #85709 üzenetére
A Win10 sajnos okoz kellemetlen dolgokat régebbi gépen...Eddig úgy tudtam hogy kell a Pm driver az OSD-hez,eszerint tényleg kell,
viszont a Power Manager /valamelyik régebbi verzió/ működött nálam egy x200-on is,win10-en, persze Win7 kompatibilis módban telepítve. /Aztán visszament a W7, azon a gépen atomstabil, szemben a 10-essel./
Mi van ha újrarakod a hangdrivert? Win7 kompatibilisan, vagy anélkül, hátha segít... -
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Nos, a T400-al célegyenesben vagyok végre valahára. Végül win7-et raktam fel. Sikerült minden drivert felrakni, minden jól működik. Az win update kínlódásai miatt akartam win 8.1-et, de végül úgy néz ki, meg van a megoldás.
Elsőként, megosztanám a tapasztalataimat, hát ha másnak még jól jön.
Tehát, T400-ra Win7 x64 telepítése, utána driverek:
Miután felraktam, win update persze szokás szerint halott. Hagytam, mondom telepítsünk drivert. Igen ám, de ha system update-et akar az ember, akkor ahhoz kell a .NET 4.0, amit halott win update miatt manuálisan kell felrakni. Nálam ezzel gond volt, már nem tudom mi, annyi mindent próbáltam. Gondoltam legyen akkor 4.5-ös .NET, de ez sem működött, telepítés indulása után nem csinált semmit, nem rakott fel semmit. Végül a .NET 4.5.2 lett jó, az feltelepült gyorsan. Utána chipset driver a lenovo oldaláról a T400-hoz (mivel chipset driver kell elsőnek, és a system update úgy vettem észre, nem teszi fel, ezért előbb ezt kell manuálisan telepíteni). Ezután mehet a system update. Ez nekem felrakott mindent. Ha nem akarod hogy maradjon 2 db ismeretlen eszköz PCI "akármi" az eszközkezelőben, fel kell rakni mindkét Intel AMT cuccot is.
Szóval, a sorrend pontokban (1. és 2. felcserélhető):
- 1.: Microsoft .Net Framwork 4.5.2 -> fájl neve: NDP452-KB2901907-x86-x64-AllOS-ENU.exe
- 2.: chipset driver -> fájl neve: g1ic09ww.exe
(Intel Chipset Support for Windows 8 (32-bit, 64-bit), 7 (32-bit, 64-bit), Vista (32-bit, 64-bit), XP (32-bit, 64-bit) - ThinkPad)
- 3.: system update -> fájl neve: systemupdate507-2016-01-13.exe
(ThinkVantage System Update for Windows 10 (32-bit, 64-bit), 8.1 (32-bit, 64-bit), 8 (32-bit, 64-bit), 7 (32-bit, 64-bit) - Desktop, Notebook, Workstation)(Nekem nem volt gondom a system update-el, nem kellettek régebbi driverek. Működik minden. Azokat rakja fel amik a lenovo oldalán vannak, tehát a legfrissebb verziókat. Egy dolog nem jó, de ez nem működött win8 alatt sem: aida64 és hwinfo sem tudja megmondani a vga hőfokát (GMA 4500MHD). 6 db ismeretlen hőfokot mutatnak, ezekböl gondolom valamelyik. Korábbi verziókat is próbáltam aida64-böl, azzal is ez a helyzet. Ezzel együtt tudok élni + terheléses teszten levettem a billentyűzetet és kézzel fogdostam a bordákat és nem volt forró szóval nyugodt vagyok.)
Ha meg vagyunk a driverekkel, következhet a biztonsági mentés (mondjuk paragonnal meghajtó image készítése).
Ezután a win update rendbe tétele következik.
Ezzel az elmúlt fél évben iszonyat sokat szívtam. Ahogy olvasgattam, látom hogy általános problémának tekinthető mert rengeteg embernél van vele gond, update nem működik, csak keres keres fél napokat de sehoa nem halad, svchost + trustedinstaller közben használhatatlanra lassítja sokszor a gépet. Nekem az jött le hogy a win10 megjelenése körül kezdődtek ezek a gondok, legalábbis többek szerint, szóval érzek benne egy szándékosságot, ami dühítő, hogy így akarják az embereket újabb windowsra kényszeríteni, mikor még bőven van support a win7-hez, ha jól tudom 2020-ig. Szóval, raktam win7-et T420-ra, T520, Samsung NP300-ra, Dell 3521-re, PC-mre, és sosem működik az update alapból. Vannak gépek, amiknél egy idő után (van hogy 1-2 nap, vagy hogy hetek múlva) magára talál, és egyszer csak elkezd működni a háttérben (automatán kell hagyni hogy keresse meg és töltse le, telepítse a frissítéseket), bár látszólag nem működik továbbra sem. Aztán van hogy teljesen helyreáll a kezelőfelületet is. És van olyan is, ez az esetek többség, hogy sosem lesz jó önmagától.
A window 7 topicban megtaláltam a nem túl régi (2016-03-31 rakták be az összefoglalóba, a gyakran ismételt kérdések ezzel kezdődik, (#56021) kraftxld írta le a megoldást ami nekem segített). Valamint, gerii (#54405) hozzászólása is sokat segített. Ez alapján írom le a következőkben, mit kell tenni.
A telepítési sorrend és az újraindítások is kellenek!
A sorrend:
- 1.: Fel kell telepíteni a legújabb update agent-et, rendszerednek megfelelőt szedd le
- 2.: Windows update kikapcsolás
- 3.: Újraindítás
- 4.: A leírásban szereplő javítás telepítése (Windows6.1-KB3102810-x64). Fontos, hogy ha kihagytam a 2. és 3. lépést, akkor a telepítőjét elindítva, nem jut sehova, órákon át sem, szóval ezek szükséges lépések! 2. és 3. lépés után, pár perc alatt települ.
- 5.: Újraindítás.
- 6.: Windows update visszakapcsolása. Most már, ha rákerestetel a frissítésekre, 5-10 perc alatt meg kell találnia (nekem 5-6 perc volt). Nálam működik is, letölti, telepíti őket szépen, éppen folyamatban van, 240-böl még hátra van kb. 100 db. + ami nekem fontos volt, hogy én a MSE-t használom +MB, és ez sem tud frissíteni, ha halott a win update. Most már ez is szépen működik ahogy kell, végre!
- 7.: Lépés: Nálam erre nem volt szükség, de találtam még egy megoldási javaslatot ha valakinek így sem működne az update. Efi99 írta (#56581)-ben, mit kell még felrakni. Ahogy olvastam,több embernél ez jelentett megoldást.Remélem tudtam valakinek segíteni ezzel a pár sorral.
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
dugo_
veterán
válasz s3toraph #85715 üzenetére
Túlzásba viszed, ahogy a Win7 fórum folyamatosan ezen aggódó hozzászólói is.
a, Feldobod a Wint este, gép otthagy frissítés kereséssel, reggelre van update.
b, Feldobod a Wint, beállítod, használod egy-két-három napig frissítés nélkül, majd automatikusan feldobja egyszer csak az update ablakot.Nem is számolom hány Win7 reinstallom volt a 10 bejelentése óta, de én nem kötném ahhoz. A neten is sokkal régebb óta vannak üresen tekerő wu-re panaszkodó posztok.
-
s3toraph
senior tag
Lehet igazad van. Viszont én a saját tapasztalataimat írtam le. Van nem 1-2 gép, aminél hagyhatod ott reggelig, vagy használhatod napokig, még sem lesz jó önmagától az update (ismerőseim közt is vannak akiknél nem javult meg). Te mást tapasztaltál, elhiszem amit írsz, de attól még nálam ugyanúgy fent állt a probléma, te is fogadd el hogy márpedig van ilyen. Viszont, most már tudom mivel lehet a rohadt sok várakozást, bosszúságot kikerülni, ezt szándékoztam megosztani másokkal akik hasonló cipőben járnak/jártak. Én pl. nagyon hálás lettem volna ha van egy leírás, ami valódi megoldás, mikor elsőnek szembesültem a problémával, de sokat keresgettem és mindenhol csak hasonló reakciókat kaptak az emberek amiket te is írtál, megoldást nem. Aztán később került bele a win7 topic összefoglalójába. De nézd meg, azóta is sokan jelzik a problémát, tehát folyamatos előjön sok embernél.
Nem belemagyarázni akarom, de gyanús a dolog. Olvastam hogy annó volt egy nagyon hasonló eset a wcault-al XP-nél (lehet nem pontosan írtam a nevét az exe-nek). + Gondoljunk abban bele, a microsoftnak van egy kitűzött dátuma miszerint, ha jól tudom, 1 milliárd gépen/eszközön kell akkora win10-nek lennie, és nem állnak valami jól, kb. 200 millió körül. Volt mostanában cikk róla. Az ő érdekük az hogy elérjék a céljukat. Nem hiszem hogy annyira meglepő lenne ha kiderülne, hogy szándákosan okozzák a win7-nél ezt a gondot, hogy a felhasználó megunja, és váltson fölfelé. No de ebbe nem menjünk jobban bele, mert biztosat egyikünk sem fog tudni mondani, én csak a véleményemet írom le.
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
Tubi2
senior tag
Mivel nem nekem lesz a magyar bill., így valószínűleg matricázva lesz a T400-as.
Én nagyon érzékeny vagyok a részletekre, ha most megmarad az X220-am, lehet bepróbálok egy Ebay-es új billt bele és szórok majd tapasztalatot.Köszönöm a fotókat és mindenkinek a véleményt!
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt1
tag
Köszönöm a segítséget, ez volt a megoldás (sima T420/win7 hangdrivert újratelepítettem). Viszont azt hozzátenném, hogy valamilyen okból kifolyólag, amikor telepített programok listájából törölni akartam a drivert, újratelepítés előtt, akkor azt írta, hogy nem tudja uninstallálni, mert a programot már eltávolították, szóval a power management driverével együtt ezt is leszedte szerintem valamiért, csak elfelejtett szólni róla...
-
fungi
aktív tag
válasz Zsolt1 #85722 üzenetére
Akkor jó, őszintén szólva próbálkozgattam Win 8.1-el, Win10-el, az utóbbi láthatóan gyorsabban tölt be mint a 7-es, és megy régebbi gépeken is /T500-ig bezárólag próbálkoztam/ de aztán csak visszatértem a 7-esre, azzal minden működik. Mindenesetre érdemes a mostani rendszeredet lementeni újrarakás esetére, jöhetnek még bibik...
-
westlake
félisten
(New) Updated the CPU microcode.
(New) New POST logo support.
(Fix) Fixed Ethernet LAN Option ROM might not work properly with PoE Ethernet Switch.
(Fix) Fixed an issue where legacy boot might fail with NVMe device after trying to boot from other device.
(Fix) Added a workaround for Trackpoint does not work on pre-boot environment.
(Fix) Thermal function was improved.Play nice!
-
Oscar
tag
A billentyűzet matricázás kapcsán én leszek az ellenpélda: nekem az itt istenített-féle megoldás két hónap után kezdett a gombok szélén rojtosodni és feljönni. Engem nagyon idegesít.
De itt muszáj elmondanom, hogy íróember vagyok, így extrém sokat gépelek. Szóval, én biztos nem matricáznék.“It's a great game - the pursuit of happiness.”
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Gondolom nagyon laikus kérdés, de szerintetek egészséges a t520-nak, ha alvó módban szállítom, vagy inkább érdemes mindíg kikapcsolni?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Tikakukac
titán
válasz Chaser #85736 üzenetére
Van beállítás arra is, mire kelhet. Win frissítés és adott progik is tudnak ilyet időzíteni.
Nem vennék rá mérget, hogy update kilővés az nem kelt gépet. Nekem asztalit simán kelt, amíg nem gyomláltam ki kulcs szinten.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
T40 volt az utolsó TP, amit altatva mertem hordozni (sosem ébredt fel). Azóta az összes azt játssza nálam, hogy gyakran nem jön vissza alvásból. Csippan, fekete képernyő, és újraindul. T60, T61p, T500, W500 is ezt játszotta nálam.
-
azbest
félisten
válasz FoxiestFox #85739 üzenetére
Eddig a t430 nálam jól szolgál, reggel és este altatva viszem.
Korábban engedélyezve volt a 30 napos készenlét nevű dolog, ami tippre azt csinálta, ha hosszabb ideig aludt a gép, akkor felébresztette és hibernálásra váltotta, hogy ne fogyasszon. Azt hittem, hogy felébreszti valami, de aztán meglett, hogy emiatt kapcsolt be pár másodpercre. Inkább kikapcsoltam ezt a funkciót és így már próbálkozik. -
btudos
nagyúr
válasz FoxiestFox #85739 üzenetére
Amiota az eszemet tudom, mindig csak altatok, nem volt belole gondom.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
válasz btudos #85741 üzenetére
Többször próbáltam már kideríteni, mi okozhatja, sosem jöttem rá. Más szoftveres, más hardveres kiépítések voltak.. egy időben gondoltam hogy talán az RMClock, vagy ThrottleStop okozza, de nélkülük is ez volt a helyzet. Win event log sem mond semmit a dologról, csak hogy szabálytalan leállás volt.
Igen bosszantó, mert egyébként én is használnám... -
dash17291
tag
Hehe, akkor most vagy veszek egy használt T430-at, vagy gyártatok egy egyedi új konfigurációt: "egyedi konfigurációs Lenovo Thinkpad laptopokat és számítógépek beszerzését is teljesíteni tudjuk" ... "Gyakorlatilag ki tudja választani, hogy milyen processzorral, kijelzővel, memóriával, merevlemezzel vagy SSD-vel, videókártyával, wifi modullal, 3G modemmel, ujjlenyomat olvasóval, mekkora akkumulátorral, milyen webkamerával, touchpaddal, operációs rendszerrel, garanicával, port átalakító kábelekkel (pl. display port --> HDMI), dokkolóval kéri Thinkpadjét, ennek átfutási ideje kb. 3-5 hét. Így pontosan olyan Lenovo Thinkpad készüléket gyártat magának, amilyet csak akar!"
Nyilván utóbbi legalább 2x, de inkább 3x annyiba fog kerülni. De meglátjuk, hogy SSD, WWAN, Windows stb. nélkül mit dob a gép. :-) IPS-t fogok választani az biztos, a többiből pedig szinte a minimumot. Gondolom azért a TrackPoint és a két fizikai gomb neki nem lesz feláras...
-
Gergő_
őstag
Hali
T460 IPS FHD kijelzővel kalibrálva mennyire alkalmas vagy alkalmatlan fényképek szerkesztésére?
Egy TN-es X230-asom van dokkolóval minden kócerájjal, ezt akarom lecserélni egy 14-15 colos értelmes Thinkpadra(?), még értelmesebb kijelzővel hogy legalább cca 3 évig használhassam mint az X230-at.
A kijelző fontos, de azon kívül nem sok minden, legyen strapabíró közel távol mint az X230.
Találtam egy T460-at jó árban de nem tudom mi várható el tőle, megfelelne a szükségleteimnek...Olvastam pár tesztet és néha ellentmondanak egymásnak....[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Gergő_ #85744 üzenetére
Igaz én csak hobbista vagyok de én a t520 hd+ tn kijelzőjét is gyakran használom fotószerkesztésre, természetesen bekalibrálva, szal a t460 fullhd ips panelje szvsz egészen biztosan alkalmas . Engem valszeg csak a kijelző mérete zavarna, de az is csak azért, mert az idióta windózzal valszeg túlságosan picik egyes ikonok, menüpontok, eszközök ekkora felbontással. Amúgy nagyon sokat számít, hogy mivel kalibrálod be, x-rite colormunki display + dispcal alá én nem adnám, sőt nem is adom
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
MrSealRD
veterán
válasz MrSealRD #85696 üzenetére
Tényleg nincs senki aki Linux-ot tolt a gépére és tényleg működik rajta a ventilátor vezérlés??
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #85746 üzenetére
Én azután, hogy a CentOS 7-es X201 alaplapján megsült az egyik IC és cserélni kellett, inkább kilőttem a Thinkfant.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MrSealRD
veterán
Ez elég durva.
Akkor most milyen szabályozás érvényesül? Gyári BIOS?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #85748 üzenetére
Igen.
Viszont nem feltétlenül van összefüggés a megsült IC és a Thinkfan használata között. Az Ethernet csatlakozó közelében halt meg az egyik IC, azt kellett cserélni.
Thinkfan-nal inkább amiatt hagytam fel, mert nem voltam elégedett vele; valahogy mindig azt csinálta a ventivel, hogy felpörög-leáll-felpörög-leáll, és mintha ezt a hőmérsékleti küszöbök módosítása után is csinálta volna. Nem volt kedvem és türelmem szenvedni vele.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest