- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
a kábel egyik végén van egy nagy dudor? ha nincs, akkor sztem ez lehet azért. ha jól emlékszem, az egy ferrit-gyűrű (na erre nem tenném az életem...), ami bizony eléggé fontos a külső zajok miatt. ha jól tudom, lehet szerezni külön is, odakint meg tuti.
-
Vaze
őstag
UP
-
Vaze
őstag
semi otlet? :(
-
Vaze
őstag
Na kaptam egy kabelt a Monitorhoz,beis tettem jo is let a Monitor,de van egy kis gaz!
megpedig az hogy a Moncsi szine elvan mosodva!
meg ha irok akor a betu olyan mintha a betunek arnyeka lenne valaki nemtudja mitol lehet ez?talan rosz zsinort kaptam? -
eper-fa
aktív tag
nem vagyok benne biztos, h ezzel megoldom a problémád, mer nem értem teljesen, de a HwB egy igen jó oldal (még akkor is ha régi...)
[L]http://www.hardwarebook.net/[/L] szóval itt keresgélj sztem.
[L]http://www.hardwarebook.net/connector/av/vga15.html[/L] maga a monitorcsatlakozó pediglen ez. sok sikert.
(szóval most az a pálya, h az eredeti kábel, ami gondolom bele van forrasztva, annak a male vége szétment, és van egy másik olyan kábeled, jó male véggel, csak nem tudod őket összekötni, mert nem tudod a kábelek összekötését? mert akkor sztem ezzel meg kell tudnod oldani. szedd le a kábelekről a szigetelést, nézd meg h az egyik kábelen mondjuk az első likba melyik színű megy, a másikon uabba a lyukba melyik színű, és kösd össze. aztán rakd rá szigetelést/borítást ) sok sikert -
Vaze
őstag
Up
-
Vaze
őstag
UP :) csak kitartoan... hehe
-
MLaca
őstag
UP! :)
-
Vaze
őstag
yap
-
Vaze
őstag
UP UP
-
Vaze
őstag
up up up up up!!!!
-
Vaze
őstag
UP!!
-
Vaze
őstag
up
-
Vaze
őstag
UP:((
-
Vaze
őstag
Udv mindenkinek...
Nemreg a Monitorom zsinorja feladta magat es leszakadt par szall a dugoban ami belemegy a video kariba...
Ehez szeretnek segitseget kerni mitevo legyek most?:((
Boltokban kerestem zsinort de eben a Fene Varosban nincs zsinor megaztan nemis foglalkoznak nagyon Monitor szerelesel:(
Szoval van masik zsinorom marmint dugom de nemtom oket ossze kotni mert nemtudom hogy melyik szal hova megy mert nem egyformak a szinek..
Valaki esetleg tudna segiteni hogy melyik szinut hova hogyan mere kellene osszekosem vagy esetleg mas tanacsot tudna adni valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest