- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
beencee
őstag
Esti up jóban, rosszban
-
beencee
őstag
Uraim, először is köszönöm a lelkes up-okat!
Ez a bizonyos ''annyit er amennyit valaki hajlando kifizetni erte'' ez legfeljebb az eladási értékét, eladási árát jelentheti természetesen. És ez - szintén természetesen - semmilyen kapcsolatban sincs az adott dolog valamilyen értelemben vett értékével.
Ez esetben nem erről van szó, hiszen akár szó szerint értve nem mindenáron eladó a cucc, bár lehet, hogy ez nem derült ki a hozzászólásaimból.
Egészen konkrétan 10k-ért az ethernet kártyát sem adnám oda belőle.
Az meg már megint egy teljesen más dolog - és csak félve, halkan és offban jegyzem meg -, hogy ha láttam már ilyen cuccot (dolgoztam rajta, értek hozzá, stb.) azért, ha meg nem láttam, akkor meg azért nem ajánlok egy ilyen cuccért 10k-t. -
Max_Power
tag
mindenki tehet ajanlatot, te is, az elado dont.
En arra probaltam celozni, hogy egy dolog piaci erteke az az ar amely mellett letrejon a tranzakcio, hiaba ''er'' valami rengeteg penzt ha nincs senki aki azt kifizetne, es ugyanugy elofordul, hogy valami ''nem is er annyit'' es valaki megis hajlando megadni azt az arat erte...
na de inkabb UP
[Szerkesztve] -
hezzo
tag
-
Max_Power
tag
Nezd, egy cucc annyit er amennyit valaki hajlando kifizetni erte. Ha azert az arert az elado nem hajlando eladni, a cucc (akarmilyen furcsan hangzik is) nem er semmit.
Az elado ebben az esetben nem mondott arat, en tettem ajanlatot, elutasitotta, de nem sertodtem meg - ha nem hat nem. -
beencee
őstag
Reggeli up
-
beencee
őstag
Fél öt.
-
Max_Power
tag
Én elvinném 10k-ért, találtam egy hasonlót az ebayen, ilyesmi: Bővebben: link ?
[Szerkesztve] -
beencee
őstag
Mindjért négy óra
-
beencee
őstag
Reggeli.
-
beencee
őstag
válasz
Printszkrín #4 üzenetére
Majd valahol keresek.
Ez az IBM elsősorban adatbázisalkalmazásokra szánt mini-gép családja (az RS6000 párja volt), amely itthon pl. bankoknál-biztosítóknál, nyugdíjnál, katonaságnál, áramszolgáltatóknál, stb. terjedt el. Egy rendkívül robosztus platform, az operációs rendszerbe (OS/400) épített adatbáziskezelővel (DB/400), stb., de majd tényleg keresek hozzá valamilyen marketing szöveget. -
beencee
őstag
Emberek ez egy AS/400
Néhány éve még keményen COCOM listás cucc volt
-
beencee
őstag
-
beencee
őstag
Ha esetleg van itt igény rá, kérnék beárazást az alábbi gépre, amely megfelelő ajánlat esetén eladóvá is válhat.
IBM AS/400 9402, model 400
- OS/400 V3R6 operációs rendszer
- 64MB memória
- 4GB HDD
- 2,5 GB tape
- CD ROM
Erről a modellről további információk: Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Nintendo Switch 2
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged