Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
No, miután kutakodtam kicsit, két dologra jöttem rá. Az egyik, hogy részletes írásaimból csak a lényeget hagytam ki:
az ALL funkció csak [Album], illetve [Előadó] nézetben nem működik, tehát mikor tag-ek alapján csoportosít. Ha mappanézetben választok zenét, akkor megfelelő. Szóval a probléma így annyira redukálódott, hogy az amúgy elég jól kinéző Matrix browser funkció nem használható annyira jól, hiszen ott albumonként kell újra elővenni a lejátszót, ott nincs ALL funkció (nem működik).
A másik dolog, hogy ez az összes J3-nál így van, nem az én szoftverem a ludas.
Akkor még annyit hadd kérdezzek már meg, hogy ha a matrix browser-en választasz albumot és számot, akkor az ALL beállítás jól működik-e az S9-en.
-
Mauzes
addikt
Kicsit szájbarágósan írok, de csökkent képességekkel rendelkezem így szilveszter környékén...
Na, most hogy jól értelek-e, szerintem így kellene lennie (a Music mappába vannak bemásolva a zenék, 1 album=1 mappa):
ALL, körkörös: sorban lejátssza az összes albumot, majd az utolsó album után folytatja a lejátszást a legelsővel.
ALL, ->I : sorban lejátssza az összes albumot, majd az utolsó album után megáll.
Folder, körkörös: lejátssza az adott mappát (esetemben albumot), majd az album utolsó száma után folytatja az album első számával.
Folder, ->I : lejátssza az adott mappát/albumot, majd az album utolsó száma után megáll.
1, körkörös: lejátssza az adott számot, majd ha vége, kezdi elölről.
1, ->I : lejátssza az adott számot, majd ha vége, megáll.
Plusz még van, hogy sorban vagy random, de ez most nem számít, annyi, hogy annak is adott tartományban kellene érvényesülnie.
Nekem az a gondom, hogy az ALL, körkörös = Folder, körkörös és ALL, ->I = Folder, ->I. Tehát ugyanúgy viselkedik mindkét beállításnál. Nem tudom elérni, hogy az összes albumot lejátssza egymás után (csak, ha a Music mappát egyben beteszem a kedvencekbe, de ez az, amit el akarok kerülni)...
-
Mauzes
addikt
Sajnálattal hallom, hogy felirat- és videólejátszás tekintetében a J3 kevésbé jól szuperál, mint az "elődje". Bluetooth-t meg azért akartam a telefonnal összehangolni, hogy ha hívnak, akkor azt jelezze nekem valahogyan.
Az albumlejátszásnál viszont nekem valami bűzlik. Van ugye 3 lehetőség, ALL, egy mappa ikon, és 1. Ez ugye elvileg azt jelentené, hogy mindent, adott mappát és egy számot játszon-e le/ismételjen annak függvényében, hogy egy másik beállítás ismétlésre (körkörös nyíl) van-e téve vagy megállításra (valahogy így néz ki a jele: ->I ). Na most nekem az ALL és a mappa ikon beállítása között nincs különbség. Így is úgy is egy album után vagy megáll vagy kezdi elölről az albumot. Akkor ezek szerint ez nem normális.
És te bárhogyan indítasz el zenét, az ALL-nál folytatja a következő albummal? Hogy vannak a mappák a lejátszódon? Én úgy teszem rá a zenéket, hogy a Music mappába bemásolom az albumokat, és kész... -
ponti_ak
addikt
Van olyan, hogy Cowon S9, meg (lesz) J3. Ezek a menők mostanság.
3,3"-os OLED kijelző, milliárd szín, dedikált gombok + tapicska.
Annyi, hogy a J3-ban microSD foglalat is leszesz!
Ja, mindent megesznek natívan.
Szóval jók.De ha csak zene kell, akkor pl. X5/M5 pl. RockBox-szal -és esetleg CF kártyával/SSD-vel- felturbósítva ..
Én most épp egy CF-kártyás megoldásban vagyok benne, de idő hiányában áll a dolog egy pár napja már...
-
ponti_ak
addikt
Itt a topikban korábban már volt róla szó.
Nem lettünk okosabbak (azóta), szurkolok hogy Neked sikerüljön.
A töltés meg lehet, hogy USB aljzat hibája miatt nem mén...
-
ponti_ak
addikt
Szerintem van a menüben egy ilyen opció... Charge mode, vagy mifene.
Megszívtam már ezzel én is (első nap mikor szereztem ilyet). Kikapcsoltam a töltési funkciót, és lemerült, aztán meg nem bírtam feltölteni. Ha jól emlékszem, akkor vagy a Reset gomb vagy egy fw-upgrade segített. Vagy a mini-usb-s Morotola töltő (vagy a gyári 'fali-töltő' is jó a célra). Igen, asszem ez utóbbi volt a megoldás. Nem biztos, de lehet..@penene: rég volt már hogy foglalkoztam a típussal. Szóval, igen, kb a cowonglobal és az iAudiophile.net lesz a megoldás.. vagy ha valaki idetéved..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest