Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• osonte

őstag

válasz leslien #460 üzenetére

Szia!
    Van különbség, ami a Pro-ban van pluszba: EKG, artériás érfalmerevség, golf mód, 40m-ig lehet búvárkodni, illetve méret/súly/anyag különbséget itt hasonlítja össze: [link] .
    Hozzáteszem, amit láttam EKG képet, azt nem tenném az orvosom elé, szerintem kiröhögne, abban egyedül az Apple Watch értelmezhető orvosilag, azt el is fogadják az értelmesebbek, személyes tapasztalatom, hogy az tud szebb/zajmentesebb EKG-t csinálni, mint akár egy olyan 90 ezres EKG készülék (volt olyanom, illetve watch 10 is), amit amerikai mentősök/orvosok is használnak. Amúgy a szenzor (pulzus, véroxigén), GPS ugyanaz mind a kettőben. Állítólag ami most májusban jelenik meg sima Huawei Watch 5, annak sokkal jobb/más elrendezésű szenzora lesz, ami tud akár újjbegyről is mérni (véroxigénmérésre az sokkal jobb hely). Nekem ennyi infót sikerült összeszedni, majd megírja, valaki ha valami kimaradt. Én sima GT5-nél maradtam, mert jobban tetszik és bár van bajom a szivemmel, de EKG-ra inkább orvosi eszközt akarok használni.

Új hozzászólás Aktív témák