Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosuka
aktív tag
válasz Parallaxis #54 üzenetére
Magyar üzletben vettem, de tudjuk ami elromolhat az el is romlik..
-
Janaboy
veterán
válasz Parallaxis #57 üzenetére
Kérdés, hogy hoz-e valami nagyobb újítást a Harmony OS 4.
De ha az egész notification probléma abból fakad, hogy a Huawei nem fér hozzá az android megfelelő kódjaihoz, akkor az sajnos nagy szívás..nem tudom minek van Android alaprendszer, ha ez ennyire korlátozott a másik oldalt.Mindenesetre engem nagyon érdekelne egy Watch 4 vagy pro (ha valóban megvan a 3-4 nap üzemidő), de nekem a notification elég fontos.
Most még követem a piacon az Oppo Watch 4 Pro-t is, ha esetleg lesz belőle Global verzió WearOSel, bár jobban szeretem a kerek formát, de ez a szögletes se néz ki rosszul.Amúgy a Venu-t Mosukának ajánlottam, mivel a leírása alapján ő az okos funkciók nagy részét nem használja ki .
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Parallaxis #55 üzenetére
Igen, az valóban inkább a GT-hez hasonló, bár ez is csak félig igaz, mert a Venu-ban van wifi.
Kérdés, hogy mitől lesz a Huawei okosóra?
Garminra is lehet telepíteni appokat, bár nem annyit. Van sok okos funkciója, bár tény hogy nem mind olyan szuper.
Mondjuk abban egyetértünk, hogy ahhoz képest hogy sportóra a Garmin, lehetne pontosabb..Azt olvastam tesztekben, meg írták fórumon, hogy ha törlöd a telefonon az értesítést, az megmarad az órán, ha törlöd az órán, nem törli a telefonon.
Nekem még az esim-es verzióban az lenne érdekes, hogy ha nincs közel a telefon, akkor is megjöjjenek az órára az értesítések, amik a telefonra jönnek. Tesztben nem említették, hogy ilyet tudna.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm GPS - Jó állapot, akku 78%, akár beszámítással
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest