- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
Aktív témák
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Próbáltam keresni hasonló témát de sajnos nem találtam ( ha esetleg van kérlek linkeljétek és zárom egyből). Problémám lényege az, hogy van nekem egy huawei e3531-es típusú modemem ami upc függő és upc mobilinternet keretprogrammal rendelkezett. Én ezt szerettem volna frissíteni és amit találtam neten letöltöttem és frissítettem. Most jelenleg MTM online program van rajta (pedig én azt hittem, hogy a gyári huawei mobile partner nevezetű kliens program frissebb verzióját fogja feltenni) mivel nem vagyok előfizetője egy dél afrikai mobilszolgáltatónak
ezért szeretném a segítségetek kérni, hogy hogyan tudnék rátenni olyan mobile partner programot (illetve linket szeretnék kérni ami biztosan jó ) ami upc szolgáltatóval használható (ha esetleg upc régi megoldása lenne az is jó nekem ). Nem a függetlenítés a célom ! Köszönöm előre is a segítséget.
Aktív témák
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezért szeretném a segítségetek kérni, hogy hogyan tudnék rátenni olyan mobile partner programot (illetve linket szeretnék kérni ami biztosan jó ) ami upc szolgáltatóval használható (ha esetleg upc régi megoldása lenne az is jó nekem ). Nem a függetlenítés a célom ! Köszönöm előre is a segítséget.