Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Képzeld,bekapcsoltam a HTTPS Everywhere funkciót a brave védelemnél és rögtön lefelezte a sávszélt 400 ra,kikapcsoltam, és visszaállt,ehhez nem nyúlok..pont ezért álltam át erre hogy ezt elkerüljem..
gondoltam megosztom veled ezt a kis infót (ha már reagáltál)meg hátha még jól jön másnak is majd. 
-
Dévacsen
senior tag
Most akadtam erre a böngészőre..Az ok ami miatt keresgélni kezdtem,a firefox kiegészítős minapi hibája..akkor felraktam a chrome legfrissebb verzióját sok év után..és érdekes módon a gigabites netemet megfelezte kajakra..firefox alatt 800 fölött jött a letöltés chrome alatt 400 épphogy,ezen meglepődtem hogy hová tűnik a fele sávszél chrome alatt,alapbeállításon is és beállítva mindent blokkolóval stb ahogy általában használom,akkor is,újrarakva is csak 400,más böngészőt szintén chrome alapút próbáltam,azon is csak 400 megabit jött lefelé.Erre belebotlottam ebbe és visszakaptam a 800 mega feletti sávszélt.
Pedig ez is chrome alapú,érdekes.Firefoxba beletették a baidu kínai kereső valamilyen kódját,ez nekem nem kell,tartsák meg maguknak.Úgy hogy marad ez a cucc,eddig stabil,gyors,és nagyon csecse.
Linuxon használom,de ahogy láttam Windowsra is elérhető,a chrome kiegészítői mennek vele,szépen..egy dolog amit nem tudtam kilőni,és nem kellene nekem ,az a beépített blokkolója,így sajnos 2 blokkoló fut,én mióta megjelent ublock origint használok,így a böngészőben levő nem kellene, de nem találtam még rá módot hogy likvidáljam.De a lényeg hogy 800 fölötti a sávszél. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
gondoltam megosztom veled ezt a kis infót (ha már reagáltál)meg hátha még jól jön másnak is majd.