Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
lajos75
üzenetére
Érdekes. Ezen itt lóg egy eminent EM6230 HD. Most persze az a kérdés, te milyen szoftvert használsz hozzá. Én próbáltam ispy-t aztán security monitor pro 5-öt is. H.264 adatfolyam. Ispy nagyon jónak néz ki, jól ütemezhető. Viszont akármelyik szoftvert is próbáltam, ha csak megy a kamera, nem vesz fel 20% processzor terhelés. Ha fel is vesz 36%. Felvétel formátumát állítgattam ispy-ból, kicsit lehet vele csökkenteni a terhelést. A felbontást meg nem, mert nem azért HD hogy 640x480-ban nézzem. De amúgy az se igen segít rajt. Hát nem egy hikivision ez a kamera. Ötlet? Mert kéne még egy kam, de nehogymá 70%-on menjen két kamerától a gép. Az asztali PC-ben is csak Pentium 4 van, ott jobb azért a helyzet, de nem azt akarom járatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest