- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
buluska
újonc
Ezt igy meg is csinaltam, a vegen kiirta a telepitesnel hogy sikeres volt, de nem tudom beallitani a biosban, hogy pendriverol bootoljon a gep. Ebben elfogadnak meg nemi segitseget, ha nem gaz. A biosom tipusat nem tudom, de itt egy kep a boot menurol: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf-JAVA/Doc/images/325/c03768946.jpg
[ Szerkesztve ]
-
buluska
újonc
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok, új vagyok még és nem igazn igazodtam ki még a fórumon.
Adott egy HP650 notebook, fél éves , használtan vettem 1 hete. Amikor hozzám került kattogó hangra lettem figyelmes, ezért lefutattam egy hdd tesztet és talált 20 000 szektorhibát. Na most a probléma nem is igazán ezzel van, mert garancia->szervíz->csere, hanem hogy amíg nem kerül szervízbe, kb 3 hét, addig szeretném valahogy feléleszteni mert tegnapra teljesen bekrepált. Windows 8 oprendszer,
Amit most csinál:
Bekapcsolom, majd kiírja hogy hdd smart vagy mi a töcs, egy fos mentsem az adatok etc. Nyomhatok entert, ezért megnyomom, továbbmegy, elkezd tölteni és 1 másodpercere bevillan egy ablak ami azt írja ki hogy hibák vizsgálata valamennyi százalékon van és ujrainditja a rendszert, Megtrténik az ujrainditás, majd ugyanaz a hdd smart, utána enter és kiírja a betöltésnél hp jel alatt, hogy automatikus javítás, ez tart 10 másodpercig és elsötétül a kép 10 percre és megy minden elölről, ujrainditással és minden szarral. Véleményem szerint a sötét képernyőnél kéne valaminek bejönnie.
Mik a lehetőségeim, hogy legalább böngészni tudjak a gépem?
Van valami billentyű amivel előhozhatok valami hibajavítási menüt betöltésnél?
Vagy akármi egyéb?
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lett, de igy tudtok minél tbben segiteni ha leírom az egész folyamatot.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Durrogtass
- XPEnology
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Acer Nitro 5 AN515-55-56F5
- eMag 2027-ig garis MSI GF63 gamer i7 11800H 16GB 1.5TB SSD RTX 2050 Win 11 pro laptop
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
- Laptop töltők, Dell, HP, Asus, Acer, Lenovo, gyári és utángyártot
- Laptop kijelzők, Hibátlan és értékcsökkent kijelzők
- Laptop alkatészek Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, MSI, Lenovo, Samsung, Toshiba
- Eladó Gigabyte G5 KC gamer laptop (Rtx 3060)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" FHD IPS / Ryzen 5 7530 / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / Type-C / Windows11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest