- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
válasz
adalbert1 #8213 üzenetére
elméletileg. én még nem próbáltam ezt, ezt írtam korábban is, de mikor megvettem a laposomat, kb 1 hónapja akkor írták itt, hogy így működik, megéri visszaolvasni.
azt sem tudom pontosan, hogy milyen adatokat kérhet az ügyfélszolgálatos, de kb termék serial number, meg Vista aktiváló kód lehet.
-
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
adalbert1 #8057 üzenetére
Igen, a házikó elég alap, sokkal jobban érződik rajta, hogy műanyag, mint a többin. Leginkább egy olcsóbb 15,4-es HP-hez tudnám hasonlítani. Consumer 12-es gondolom a dv2-es Pavilion, de egyébként passzolom a kérdést
Szétnyitni olyan 135 fokos szögig lehet, az öledben még éppen használható így. T4200-as proci belépő szintű Pentium Dual Core (2 GHz, 800 MHz FSB, viszont csak 1 MB L2 cache, asszem 31W TDP), a cache kevés lehet, többi nem gáz. Én szubnotit inkább ULV vagy P szériás procival néznék, ha teheted.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
agent_k
őstag
válasz
adalbert1 #4546 üzenetére
Én AutoCad 2007-et használok egy hp 6820s gépen. főleg 2D-ben, de azért van 3D is olyan 70-30 arányban.
Használtam intel GMA-s géppel is, de ha beállítasz egy pár rasztert én elég sokat használok az illesztések miatt, plusz sok vonalad van, plusz intelligens méretmegadás, plusz még egy két apróság, akkor ez a kártya már kevés, a proci az bírná, meg a mem is azzal nincs gond.
Az ati x1350 kompromisszumokkal bár(magának kapcsolja a program), de megbírkózik a feladatokkal, gond nincs vele...Nekem eddig ez a tapasztalatom a GMA vs Ati vonalon. Bár egy nvidia karinak jobban örülnék, meglehet ez szubjektív...
-
effb
csendes tag
válasz
adalbert1 #1586 üzenetére
Gondolom, hogy eredeti billentyűzetre cserélik a Notebookstoreban, bár ez bennem fel sem merült, hogy esetleg nem.....A gari szerintem nem módosulhat, mivel a boltban csinálják, ahol elvileg szervizelhetik is....
Az ilyen dolgokra a konkrét gép alapján jobb a vétel előtt pontosan részleteiben rákérdezni, hogy utólag ne legyen kopp... -
effb
csendes tag
válasz
adalbert1 #1572 üzenetére
A billentyűzet cseréjének ára a modelltől is függ.
Ami árat nekem mondtak a Notebookstore-ban a 6325 ill. 7400-as szériákhoz, az kb. 8-9000 Ft brutto lenne cserével együtt. Gondolom más szériák sem kerülhetnek sokkal többe.....
Amire még konkrétan rákérdeztem a boltban és talán másnak is új infó lehet: a Pavilionokhoz nincs magyar billentyűzet..... -
parandroid
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest