- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz
Benőke
üzenetére
Sztem meg is találtam a választ!
2 foglalat áll rendelkezésre.Memória tömbök / System Memory ] Memória tömb tulajdonságai: Hely Alaplap Memória tömb funkciója Rendszermemória Hibajavítás Nincs Max. memória kapacitás 32 GB Memória eszközök 2 [ Memória eszközök / Bottom - Slot 1 (left) ]
Memória eszköz tulajdonságai: Fizikai formátum SODIMM Eszköz elhelyezése Bottom - Slot 1 (left) Bank elhelyezése BANK 0 [ Memória eszközök / Bottom - Slot 2 (right) ]
Memória eszköz tulajdonságai: Fizikai formátum SODIMM Típus DDR4 Altípus Synchronous Méret 8 GB Max. órajel 3200 MT/s Jelenlegi órajel 3200 MT/s Teljes szélesség 64 bit Adat szélesség 64 bit Ranks 1 Min. feszültség 1.200 V Max. feszültség 1.200 V Jelenlegi feszültség 1.200 V Eszköz elhelyezése Bottom - Slot 2 (right) -
ricogsm
őstag
válasz
Benőke
üzenetére
Azt hogy lehet megállapítani,hogy két ram foglalat van benn vagy csak egy? (15s-fq2031nh 396Q4EA)
CPU-z szerint van egy sloti 1 slot 2 kapcsoló akkor elvileg ott a helye a második helynek? Bár az egyes slot inaktív.. akkor csak egy ram férőhelyes?
Acer swift 1 megnéztem ott mind2 slot inaktív mert azt tudom, hogy integrált ram van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Trollok komolyan
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx