- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Casoli #44503 üzenetére
A statisztika azt az embert egyáltalán nem érdekli, aki megszívja, ezt gondolom te is belátod. Ezért vannak a vállalatirányítási rendszerek, hogy ilyen esetek ne következhessenek be. 1% sem.
Én is benne vagyok azért a témában elég régóta. Nem szervizes vagyok, hanem kereskedő, de kapcsolatban állok az ügyfelekkel, akik nekem mondják el a véleményüket.
Nézd meg a HP szervizét és a Lenovoét. Google. Ég és föld a kettő megítélése, ahogy itt is írták mások is. Ha a HP szervize tud normálisan működni, akkor a Lenovo-é miért nem tud?
-
Pano
addikt
válasz
Casoli #44503 üzenetére
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy sajnos a TMX lenovo szerviz borzalmasságát én is sokszor megtapasztaltam (érdekes módon a mobiltelefon szervizükre is állandó a tömeges panasz évek óta, amikhez nem prémium gari jár) , ugyanis előző munkahelyemen heti 2-3 lenovo-t biztos mi küldtünk el garanciáztatni, mert mondjuk a vásárló nem akart vele szórakozni. Amiket írt Tilla, azokat mind tapasztaltam, 5 esetből talán 1x max 2x jött vissza normálisan a készülék.
Már eleve ha garanciáztatni kellett lenovo esetében, már fogtuk a fejünket, mert abból szinte mindig vásárlói pattogás volt a vége (ami ilyenkor persze rajtunk csattant), teszem hozzá: jogosan. Csak ugye fasza dolog úgy magyarázkodni, hogy kb. semmi közöd az egészhez, de a vásárló ezt nem tudja és nem is akarja megérteni.
Jöttek vissza a készülékek 2-3 hetes szervizelésekből úgy, hogy nem lett megcsinálva, be lett téve a csere cucc de nem volt becsavarozva, nem volt rádugva. Kijelző cserénél mi szedtük szét utólag és kötöttük rá a kijelzőt az alaplapra, mert ha még megmondtuk volna a vásárlónak h vissza küldjük és megint 2 hét minimum, ott lő le minket az tuti. Persze a munkalapon ott volt, hogy milyen tök jól átment a teszten a cserélt kijelző (képet nem adó, nem bekötött kijelző, biztos)
Vagy szalagkábelt nem kötöttek vissza, optikai meghajtó cserénél beletettek egy totál más alkatrészt (ezüst volt csont a külső kaszni, erre bele vágtak egy vörös takaróelemes optikai meghajtót) és a sort lehetne folytatni végtelenségig.Tény, hogy mindig -a te esetedben- az az 1-2% a leghangosabb, de sajnos lenovo szerviz esetében ez nem teljesen igaz, sőt.
Itt már túlságosan nagy számok törvénye megy, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest