Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• barbaron99

tag

válasz SeniorTilla #44295 üzenetére

Hát látom nagyon okosak vagyunk. Benéztem, hogy van belőle 2280-as is, bocsánatodért esedezem. Azonban ezt az M.2 2280-as Sandisk SD8SNAT-128G cikkszámú ssd-t amit a z400s-mainstream.pdf tartalmaz nem látom semmilyen formában rendelhetőnek egyetlen magyar oldalon sem.

Most akkor ott tartunk - de lehet megint csak tévedek - hogy van egy OEM által beletett manufactured ssd, amiből nem tudok rendelni, van az Adata SP900 series, amiről kiderült, hogy nem megy vele (vélhetően a vezérlő elektronikájával való összeférhetetlenség végett) és nincs egyéb infóm, hogy milyen ssd-vel lehet működésre bírni ami berendelhető hazai kiskeren keresztül (hazai disztri kínálatából)

Erről volt korábban szó, hogy talán jó - Plextor M7VG 128GB M.2 2PX-128M7VG280 ssd
    - csak éppen senki sem erősítette meg (de lehet, hogy csak rosszul olvasok jobbról-balra és megint én tévedek) hogy ezzel a G4 megfelelően működik.

Javíts ki légyszi, ha valamit rosszul gondolok. Ergo ott tartunk, ahol a part szakad a kérdéssel, avagy elkezdhetek Amazonról, eBayről rendelgetni Sandisket, mert eddig egyenlőre erről tudom egyedül, hogy felismeri, hogy ne érjen meglepetés.

Új hozzászólás Aktív témák