- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iNOE
újonc
válasz
zsolthee #35802 üzenetére
Sziasztok !
A nálam összecsuklott HP 250 G2-t visszaadtuk a boltnak, sikerült stornózni a hitelt, majd az anyacég gariztatja a HP szervízzel(gondolom)
Így viszont egyre távolibb a probléma, nincs is nálam a vas h próbálkozzak, ráadásul sose fogom megtudni, hogy most ennek mi volt a baja..
tanulság van, kettő is:
-nem szeretem a HP-t
-ezentúl óvatosabb leszek ezekkel a recovery partíciókkal, minimum save partíció before deleteálláspontom szerint valami fos/elszaródott, nem én baszarintottam el, attól h legyepálom a recovery partíciót nem kéne tönkretennie egy lapost a hivatalos oldalról letöltött 6 hónapos BIOS update-nek..
(tegyük fel nagyobb hdd-t akarok bele, kicserélem, minden ok, aztán amikor frissíteni akarom a BIOS-t belefutok ugyanebbe?) wtfomg ?körbenéztem a neten és elég sok ilyen 3F0-s hdd errort lehet találni :\
elég tipik hiba, viszont drr és az én esetemben másról lehet szó, legacy/secure boot/UEFI környékén van a bibi, ami totál BIOS settings, persze egy másik periféria hw-es hibája is csinálhatja ezt, hogy elszaródik PONT ez a része a biosnak update közbenmondjuk h hová tűntek a biosból ezek a beállítások azt nem t'om..
és az h BOOTOLHATATLAN lett a masina egy vicc..fájdalmasan szar vicc..kivéve ha szar a gép, mert olyan előferdül néhadrr:
rajtunk, vagyis most már csak rajtad leginkább ez segíthet:
[link]nézzétek a végét, ahol pont arról a HP_Tools partícióról van szó amit mi letöröltünk
a program amit korábban linkeltem létre is hozza ezt a bizonyos part.-ot, lehet utánna már hajlandó lenne bootolni cd-ről / felismerné az USB-t, lehetne próbálkozni a megoldással..(re-update bios ha kell, recovery boot, stb..)asszem én itt kiszállok, fejtágítás megvolt, tanultam belőle
Kösz mindenki!nek a HELP-et, megértem h nincs időtök ilyen mélységben beleásni magatokat vki más problémájába, az infomorzsák is nagyon hasznosnak bizonyultak !
csendes módban még figyelek, nagyon érdekelne mi lehetett a baj, hogy oldódik meg drr sztorija, gyanítom sajna nem fog kiderülniofftopic : ki az a marha aki FreeDOS-t akar visszaállítani erre a fostalicskára ?
iNOE
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PayPal
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest