- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCarecrow
csendes tag
válasz
Csenga2 #31001 üzenetére
Szia!
Ugyanígy jártam én is ugyanezzel a lapossal. Egyszerűen felháborító, hogy egy HP szintű cég megengedhet ilyet magának hogy Win8-ra ad csak supportot. Na de ebbe még beletörődtem volna...viszont ahogy te is említetted a videókártyát egyszerűen nem lehet feldriverelni. A hivatalos HP-s radeon driver igaz hogy felmegy, viszont csak látszólagosan...ugyanis a kártyát marhára nem ismeri fel. És igen, én is csak a I5-be integrált "sz*rt" tudom használni.
Azt még nem vettem észre, hogy a funkciógombok az fn megnyomása nélkül működtek volna...de ki fogom próbálni.
Egyébként én is kaptam már vagy 5 gyors lefolyású agyvérzést
Jelenleg ott tartok, hogy most írom a hibariportot az AMD-nek, ugyanis az onnan letöltött driver (bocs még csak a driver verification tool) meg egész egyszerűen azt mondja, hogy nincs kompatibilis driverem.
Az AMD után meg írok a HP-nak is...mert nem merem elhinni, hogy a mai világban ilyen szintű "gány" driverezést el lehet követni.
Már arra is gondoltam, hogy visszaviszem a fenébe a laptopot, és elállok a vásárlástól. Azt nem tudod véletlenül hány napig lehet a vásárlástól számítva?
üdv.
András
U.i: Informatikus mérnök vagyok, úgyhogy még csak azzal sem jöhetnek, hogy én vagyok a béna
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest