- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri
tag
válasz
spyduck #3046 üzenetére
Köszi a választ, és Neked is Csabcy
. Gondoltam, hogy nem használja ki a 256 MB-tot, vagy a 384-et, de a 8 mega mégiscsak kevés - gondoltam - . Ez megnyugtat, hogy autómatikus, bár sokszor szeretem a saját kezemben tartani a dolgokat.
Eszméletlen grafikai teljesítmény így sem várok, de azért fusson már el ezaz rajta
. Egyébként 2 giga ram van benne. Azzal a reménnyel vettem, hogy ki tudom váltani vele a vinyó pörgését, és kevesebbet fog fogyasztani, de azért a memóriamodulok is fogyasztanak ám 3 wattot! Ez sok, ha azt veszem figyelembe, hogy az összteljesítményfelvételt örülök, ha 10 W-ig letornázom.
Az akksi 46 W-os(átszámítva így szemléletesebb) és látható, hogy igen, akár el lehet érni a HP-honlapon feltüntetett 4,5 óra üzemidőt. más.. A bios-frissítés után dinamikusabb a ventillátor szabályozása az alaplapnak. Kicsit feljebb tolta a határokat és könnyedebben hűt.
Ez pozitív, hisz sokáig "be sem kapcsol"(tudjuk, hogy forog mindig
) a venti. Amikor bekapcsol, akkor ~20 másodperc alatt lehűti durván 40°C-ra és megint 10 percig csend van. Megfigyelésem szerint, mostmár 48-50°C körül kapcsol magasabb fokozatra a venti. Eddig csomó pozitív..
Jaa, és mégvalami. Amióta telepítettem az új vga-drivert, azóta akárhogy állítgathatom a képarány-beállításokat, de az mindig azt csinálja, hogy a teljes képernyős alkalmazásokat a saját felbontásában futtatja a képernyő közepén fekete kerettel. Hiába állítom be, hogy ne legyen keret, hanem képarány-tartással nagyítson, nem teszi. Ebben szívesen fogadnék segítséget. Húha, jó sokat írtam, most látom
.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest