Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maxiri

tag

válasz spyduck #3046 üzenetére

Köszi a választ, és Neked is Csabcy :) . Gondoltam, hogy nem használja ki a 256 MB-tot, vagy a 384-et, de a 8 mega mégiscsak kevés - gondoltam - . Ez megnyugtat, hogy autómatikus, bár sokszor szeretem a saját kezemben tartani a dolgokat. :) Eszméletlen grafikai teljesítmény így sem várok, de azért fusson már el ezaz rajta :) . Egyébként 2 giga ram van benne. Azzal a reménnyel vettem, hogy ki tudom váltani vele a vinyó pörgését, és kevesebbet fog fogyasztani, de azért a memóriamodulok is fogyasztanak ám 3 wattot! Ez sok, ha azt veszem figyelembe, hogy az összteljesítményfelvételt örülök, ha 10 W-ig letornázom. :) Az akksi 46 W-os(átszámítva így szemléletesebb) és látható, hogy igen, akár el lehet érni a HP-honlapon feltüntetett 4,5 óra üzemidőt. más.. A bios-frissítés után dinamikusabb a ventillátor szabályozása az alaplapnak. Kicsit feljebb tolta a határokat és könnyedebben hűt. :) Ez pozitív, hisz sokáig "be sem kapcsol"(tudjuk, hogy forog mindig :) ) a venti. Amikor bekapcsol, akkor ~20 másodperc alatt lehűti durván 40°C-ra és megint 10 percig csend van. Megfigyelésem szerint, mostmár 48-50°C körül kapcsol magasabb fokozatra a venti. Eddig csomó pozitív..
    Jaa, és mégvalami. Amióta telepítettem az új vga-drivert, azóta akárhogy állítgathatom a képarány-beállításokat, de az mindig azt csinálja, hogy a teljes képernyős alkalmazásokat a saját felbontásában futtatja a képernyő közepén fekete kerettel. Hiába állítom be, hogy ne legyen keret, hanem képarány-tartással nagyítson, nem teszi. Ebben szívesen fogadnék segítséget :) . Húha, jó sokat írtam, most látom :) .

Új hozzászólás Aktív témák