Új hozzászólás Aktív témák
-
germinator66
aktív tag
válasz
Dell XPS #30014 üzenetére
Huhhh...Szégyellem, de megmondom őszintén, egyik válaszod sem tiszta...
Szóval, a "küzdenek a nagyok" mire vonatkozik?
Másik részben pedig, feltelepítem a Catalystot, majd letörlöm minden komponensét a VGA kivételével, majd vissza egy régebbi??? Ez totál nem világos.
Tehát, a kérdés, hogy tudom megoldani, hogy a legújabb Intel HD driver legyen fent, a mellett, hogy az AMD driver is működik (azaz tudom használni/váltani a dGPU-t). A bibi ugye, hogy a HP oldaláról letöltött AMD driver jó csak hozzá, az AMD oldalán nincs hozzá driver.
Ugye, amikor telepítem a Catalystot, akkor felsorol n db komponenst, ami mellett pipa van, azaz ki tudom választani, hogy mit akarok telepíteni. Esetleg itt valamit ki kéne venni, és akkor nem írná felül az újabb Intel drivert? Vagy pedig egyszerűen nem kompatibilis a legújabb Intel driverrel, csak azzal, ami abban a telepítőcsomagban van?
Az nem világos még, hogy mit ír felül az önűllóan telepített Intel driver, ami miatt az AMD onnantól kezdve nem hajlandó működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest