Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem hiszem, hogy belekavarodtam volna, csak máshogy értelmeztuk azt, hogy nem szorulok semmire kifejezést.
Mert nekem abba beletartozott az is, hogy nekem se kelljen tennem azért, hogy meleg legyen mindig és mindenkor a házba.
Mig egy saját erdős kazános megoldásnál, az rengeteg idő munka és energia, mire az erdőről bejön a fa és el lehet tüzelni, tudom mert volt benne részem és nem szeretném mégegyszer csinálni.meg nyugdijasként azért megnézném, ha segitség nélkül kimész az erdőre és rönk és ágfákat darabolsz egész nap, hogy télire betermeld.és a minusz fokokba is minden nap kimenyj a tárolohelybe és behozz arra a napra tuzelőt a kazánhoz. arról nem is beszélve, hogy mekkora koszt hagy maga után igy a helységbe.
ÉS ez az energia , amit akár fiatalon is erre a tevékenységre pazarol az ember az meg fog látszani az egészségi állapotán is az embernek, arról nem is beszélve, hogy azt az időt , mennyimás dologra is el lehetett vola tölteni.
Ezért nem tartom én a fát megujjoló energiának se, mert attól, hogy ujranő attól még ugyan olyan kárt tesz a természetben vele az ember, mint a szénnel vagy mással. egy erdőnek ha felhasználják akkor kell 10-20 év mire ujra felhasználható méretűre megnő, az alatt az idő alatt az erdő élővilágának kénytelen más helyre vándorolni rosszabb esetben elpusztulnak. és ha mindenki könnyuszerkezetes faházat akarna csinálni mert az menynire környezetbarát meg lebomlo és ujrahasznositható.akkor gondolkodjon el ezen is, hogy menyni erdőt kell kivágni ahhoz mire mindenkinek meglesz hozzá az alapanyag, és az első erdő még ujra se nöt mire kéne már uj faanyag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest