- Lézervágás, gravírozás
- Canon MILC: EOS R és M topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HTPC (házimozi PC) topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz p a s s e r #15 üzenetére
Hat, kinek mi. A magic mouse pl egy ergonomiai katasztrofa szerintem. Egerbol szamomra az etalon a logitech mx master 3s. Billentyuzetbol van egy cherry mx board3 brown mehca billzetem, meg egy lapos logitech mx keys advanced wireless. Mostanaban raszoktam az utobbira, mert ujabban az asszony is dolgozik otthonrol, es nem akarom megoriteni a zajjal.
De a 6000ft-os membranos logitech az valami borzalom. Nem tudom, neked milyen munkad van, amihez jo a membranos billzet meg a magic mouse, de erosen valoszinu, hogy nagyon mashogy es masra hasznaljuk a dolgokat. Mondjuk ezzel nincs is semmi gond persze, meg akkor se, ha megis nagyon hasonlo a melo/felhasznalas, mert ez a letezo legszubjektivebb dolog, kinek mi jon be, ugye.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- Lézervágás, gravírozás
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest