Hirdetés
- OLED TV topic
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Nézzétek meg ezt a linket:
[link]
Itt van az én gépem hőmérséklete és kettő temp egy van. És a második temp1 valamiért nagyon magas, de mivel nem tudom, hogy melyik alkatrészt jelöli, ezért nem is tudok rá hűtést venni... -
lordjancso
senior tag
És nem tudja valaki megmondani hogy a hol tudnám megnézni, hogy a memóriám (512 DDR 333 infineon) PCmennyis?? És elárulná valaki, hogy mi a különbség mondjuk a PC3200 és a kisebb számozásúak között?!? Előre is köszi!
-
lordjancso
senior tag
De érdekes, hogy elindítottam, és csipákolt, aztán kitakarítottam és most jó minden! Szal nem vágom...
-
lordjancso
senior tag
Oksa! Köszönöm!
És nem tudja valaki, hogy mit jelent ha a gép bekapcsoláskor megállásnélkül hosszan sipákol??? tiiiiiiii-tiiiiiii-tiiiii....
Mert a suliban pl ez a tűzjelző hangja a hosszú szaggatott csengetés... Szal melege van a gépnek?? -
lordjancso
senior tag
Sziasztok!!
Olyan program(ok) kellenének nekem, amivel lehet a számítógép minden hőmérséklettel kapcsolatos adatát lekérni Windowsban! Lehet olyan is ami a BIOS-ból kéri le, csak legyen valami. Lehetőleg valami univerzális cucc kellene, ami mindent mér egyben! (GPU, CPU, belső hőm...)
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest