- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Novemberi hardverkavalkád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz azbest #24084 üzenetére
"sőt a banki ügyintéző is hívogat, hogy szeretne ajánlani egy lehetőséget arra, hogy (a bank számára) kedvező befektetést ajánljon"
Ezeket kell tudatosan elore tiltani, vagy ha nem sikerult elore, akkor az elso elofordulaskor, jellemzoen nem kell fiokig se menni vele (bar az a biztos ha papirod van rola...). Az sms, email, push offline kommunikacio, akkor foglalkozom vele es annyira amennyire en akarok, a telefont viszont vagy felveszed vagy nem, info nelkul kellene donteni. A marketinget tiltom, igy ha keresnek akkor oka van (vagy megszivja mert ugyis azzal kezdem hogy marketingtiltason vagyok, milyen alapon meri a telefonszamom hasznalni, es mi az adatkezelesi azonosito szama...). -
cocka
veterán
a banki ügyintéző is hívogat, hogy szeretne ajánlani egy lehetőséget arra, hogy (a bank számára) kedvező befektetést ajánljon
Azt le lehet tiltani, csak kérni kell. De ha jól emlékszem csak személyesen lehet. Mindenféle tiltó nyilatkozatokat kell aláírni és akkor nem cseszegetnek baromságokkal, csak akkor hívnak, ha tényleg fontos infót akarnak közölni.
-
sifarr
senior tag
Amúgy akár push üzenetben jelezhetnék az ilyen híreket előre.
Igazad van, egyetértek. E-mailben talán még jobb is lenne.
De ilyen értesítésekkel én máshol sem találkoztam. Gránit, Rafi, Mobilkincstár, hogy csak az általam ismerteket említsem. Nem értem, hogy ezzel a lehetőséggel miért nem élnek a bankok.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest