Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #71525 üzenetére
Nem, nincs
Én nem sokat szórakoztam a termosztát rögzítésével. Ragasztó szilóval egyszerűen felragasztottam a falra. Körbe kapott egy keveset, odanyomtam, egy perc után már nem akart lejönni. Bár én új dobozt raktam be a kapcsoló alá (a wifis termosztátom egy fali kapcsoló alatt van), de hát mikor, ha nem vasárnap jutott eszembe faragni, és nem volt, csak sima dobozom.
Tekintettel arra, hogy fali kapcsolót akkor bontja meg az ember, ha cseréli, a ragasztás szerintem bőven járható út. Csak legyen stabil alatta a festés (mivel nálam új dobozba ment, kijavítottam körülötte, és a glettre van ragasztva, majd az előlapot levéve javítottam a festést, így a javítás sem látszik, a glett meg nagyon ragaszkodik a falhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Emulátorok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,256-512GB SSD
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- iPhone 14 Pro Max 128GB, Független, Átlagos állapot, 100%, Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest