Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Na nehogymár úgy lenyúlták, hogy le is törölték és egy fejlesztőnek sincs meg... Amikor meg a fél neten kering egy része. Ez így elég hülyén hangzik...
-
dnacrew
tag
És akkor most mit kapsz a vadi új RADEON 9800XT-d mellé karácsonyra????? :)
-
dnacrew
tag
A third of the source code was stolen,'' VU Games president of international operations Christophe Ramboz told daily Les Echos in its Tuesday edition. ''It's serious because it forces us to delay the launch of the game by at least four months, that is to April 2004. Just the time to rewrite parts of the game.''
Én meg azt hittem a Stalker fog megjelenni utoljára a D3,HL2,STALKER trióból, de lehet hogy az jelenik meg először. -
dnacrew
tag
[L]http://money.cnn.com/2003/10/07/technology/vivendi_code.reut/index.htm?cnn=yes[/L]
Nekem gyanus volt ez az egész az elejétől, nem loptak itt el semmit csak elfogyott a pénz vagy az idő!!!!!!!!!
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest