Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- RAM topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
én imádtam a kést. csak itt blood poolt észre is veszik és elkezdenek tekeregni meg keresgélni így marad a garrot folyamatosan ^^. amúgy kicsit tényleg idegesítő h expertben semmi különbség nincs tényleg a két ruci között, de ez az egyetlen olyan logikai anomália ami zavaró néha. de tény h elég életszagúra sikeredet. ha folytatjuk a gondolat meneted akkor egy maszkos, gázálarcos stb. hogy venné észre a társa?
az jó hír h már felröppentek a hírek h készülni fog új rész ( vagy már készítik? ) és ha jól tudom másik studió csinálja. nehéz dolguk lesz az tény mert nagyon jóra sikeredett ez a rész!
Én annyit el tudok pöcsölni egy pályára h full silent assassin legyen h a part 3 most kezdtem el nemrég és 20 órát mutat a játék idő.
( contractsba csak egy küldetés erejéig szagoltam bele. majd ha kivittem páran dobtok steam ID-t? mert ahogy láttam pár achievmentet olyan barátok nélkül ( forever alone haverjaim mind warezolnak
) aki megvette a játékot nem lehet teljesíteni
Új hozzászólás Aktív témák

- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) aki megvette a játékot nem lehet teljesíteni