Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Steam Deck
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Én tegnap adtam a játéknak megint egy másfélórát.
Elsőre, este 7kor szombaton:

Másodikra már talált gamet, meglestem 3v3-ba meg 5v5-be.
Ez a Raid stílus semennyire nem áll jól az fps-nek, én lóval zárthelyeken úgy ugráltam, nagyon abszurdisztán az egész gunfight így. Szerencsére előnyőmre vállt a ló használata, de igen béna megoldás szerintem ez, herokból van 1-2 jó, sokkal jobban egymás seggébe kell lenni, mint mondjuk egy overwatch-ba, ahol találsz kerülő utat, vagy hátba rotálást.
A TTK kicsit magasabb mint kéne szerintem, hogy ez ranked/comp lehessen.Design stílus amúgy nem lenne rossz, de pocsékul fut nálam rtx5080-al meg 7800x3d-vel, 3440x1440-be 120fps körül mocorgott.
Személy szerint nekem egy 10/3-4 ha értékelnem kéne, fent hagyom majd ha jön valami értelmes frissítés még rálesek talán, de az is lehet, hogy már annyit nem fog érni, ez így gatya egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest