- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
válasz
dgyuri0123 #95930 üzenetére
Hát én elolvastam még egyszer amit írtam és én nyomokban sem találok rád irányuló lejáratást.
De ha úgy érzed van benne, bocs.
Én mást gondolok az általánosításról. Szerintem nem véd meg a Hifiben semmitől, inkább kárt okoz és hosszabb távon többe kerül.(mint minden más fals információ is)
Én értem, hogy mindenki segíteni akar a másikon, de pl ha valaki nézelődik itt hogy X hangfalhoz milyen erősítőt vegyen, akkor nem biztos hogy az a legjobb/legolcsóbb tanács amit olvashat, hogy adja el, mert X hangfal gyártója házimozi szetteket is gyárt és soha nem lesz folyékony, meleg hangú doboz.(ugye ilyen jellegű általánosításról is volt szó nemrégiben)
Lehet. De egyrészt lehet az is hogy ennek ellenére tök jó az az X hangdoboz zenére is(néha egy-egy termék kategóriáját meghaladóan jól sikerül), másrészt amiről még nem volt szó, hogy az is lehet a kérdezőnek nem is ez a célja, nem is ezek a szempontjai, nem ezek az elvárásai, vagy az ő világában mást jelent hogy zenei doboz. (bármit is jelentsen, meg valószínű, mindenkinek kicsit mást jelent) -
alphamooncam
őstag
válasz
dgyuri0123 #95930 üzenetére
Nagyon egyet tudok érteni Mathiask véleményével. Már az Ő véleménynek olvasása előtt is éreztem késztetést, hogy valami hasonló észrevételt tegyek.
Először is szeretném tisztázni, hogy senki nem akar lejáratni, bántani. Egyeres-sodrott-ezüst-réz kábellel kapcsolatban kialakult valamilyen véleményed, amit igaznak hiszel.
Lehet másnak, mások a tapasztalatai.
Az hogy 40 éve hifizel tiszteletre méltó, de nem érv. Hozzászólásaid arra engednek következtetni, hogy átlagnál érzékenyebb vagy a "sziszegésre", magas tartomány torzítására, és talán arra is, hogy ebből a szempontból nem feltétlenül példaértékű a rendszered.
Ne tessék megsértődni, a Tied biztosan jobb mint az enyém, és egy kicsit irígy is vagyok a szerelésedre, lenne közte olyan amit én is szívesen a magaménak tudnék.
Mindenesetre a véleményed az egyeres-sodrott-réz-ezüst vezeték témában az idő előrehaladtával észrevehetően finomodott, amire nem lett volna szükség, ha első alkalommal megfontoltabban nyilatkozol.
Nehari
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netflix
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Precision 7750 17.3" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xbox Elite Series 2 controller + Wireless charging dokkoló + USB receiver
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest