- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
vacuumcleaner #4 üzenetére
láttál már szétszedve valamilyen elektronikus eszközt, Az alkatrészek egy vagy több áramköri lemezre vannak szerelve. A pc-ben a video kártya egy külön áramköri lapon van, amit az alaplaphoz csatlakoztatsz, ami egy másik áramköri lap. a notebookokban, a videokártya a hangkártya, alaplapi áramkörök, stb, mind ugyanarra az áramköri lapra vannak szerelve ezért nem cserélhetőek. Én még nem láttam olyan notit, aminek a videovezérlőjét cserélni lehetett.
-
rog
addikt
válasz
vacuumcleaner #1 üzenetére
[L]http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1681&p=5[/L]
-
róland
veterán
válasz
Én megkeresném a Portocom helyi partnerét, hátha tud segíteni.
Link:
[L]http://www.portocom.hu/pp.php[/L] -
Den
veterán
válasz
elég reménytelennek tűnik. A noteszekben az egész gép egy nyák-ra van szerelver, ott nem nagyon fogsz videokártyát cserélni, kívülre meg hova kötöd?
Egyébként ami neked van az ati rage, n- nélkül. -
vacuumcleaner
csendes tag
Szia mindenkinek!
Videókártyát vennék laptophoz, hol tehetem ezt meg? Valaki azt mondta vagy megszokom a régi 4MB-os ATI RANGE cardomat, vagy lecserélem a laptopot egy ujabbra.
Az ATI honlapja szerint ők forgalmaznak külön cardokat, csak MO-on nincs olyan bolt, ahol lehetne venni, rendelésről meg még nem hallottak. Tehát ez kilőve.
Arra gondoltam, esetleg külső videokártyát csatlakoztatnék a géphez. Mi a véleményetek erről, megoldhatónak tartjátok-e?
üdv: vc
Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- EAFC 26
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest