Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Hááát, próbálj meg egy megégett cuccot visszavinni a boltba.
Erősen csóválják majd a fejüket, és a nem megfelelő szellőzésre fognak hivatkozni.
-
Petya25
őstag
Nagy butaság volt bezárni a notebookot egy szekrénybe, mert ezeknél negyon fontos a jó szellőzés, pont a kis méretek miatt. Még a tetejét sem célszerű lecsukni hosszú időre ha normális üzemben van, csak ha készenlétben.
Inkább tetted volna át egy másik szobába ha már kellett neki mennie éjjel. (?)
Ha megégett benne valami akkor halgass a szekrényről mert elhajtanak és sírhatsz. -
Fe2
csendes tag
Hát ebből tényleg szervíz lesz. A BIOS-szal nem tudok mit kezdeni, mert csak a Windows jelenik meg a külső monitoron. Tudtok valami helyet, ahova lehet vinni garanciális Dell gépet, vagy az rajta van a jótálláson, hogy hova kell?
Talán még attól lehet ez a hiba, hogy éjszaka zavart a zúgása, ezért bezártam a kis szekrényembe, ami <1m3. Aztán mikor reggel kivettem, a gép már le volt fagyva, pontosabban inkább megsülve, de újraindítás után minden rendben volt. Ezt megcsináltam vele vagy kétszer, de ez már több napja volt.
Bár ha ez a hiba, és valóban csak kábelt kell cserélni, akkor akármilyen mezei szervíz megteszi, és nem kell felvinnem Pestre? -
Fe2
csendes tag
Hajtogathatom akármennyit, nem jelenik meg semmi. Amikor lecsukom és kinyitom, és a képernyő kikapcsol és újra be, és hibernálás és készenléti állapot kikapcsolva, akkor is, mindig, egy pillanatra van kép, aztán megint semmi, akármilyen helyzetben állítom meg a fedelet. Vagyis nem véletlenszerű, mindig ugyanaz történik.
[Szerkesztve] -
Petya25
őstag
-
Fe2
csendes tag
Még annyit, hogy ''fekete'' alatt nem olyan feketét értek, mint amikor ki van kapcsolva a gép, hanem világít a képernyő, csak nincs kép.
[Szerkesztve] -
Fe2
csendes tag
Csősztök
Van egy Dell notebookom, néhány hete vettem. A képernyő egyszercsak eltolódott, a kép ball oldalának kb 1/4-e átcsúszott a jobb oldalra, de kattintásokat továbbra is az eredeti helyen érzékelte. Újraindítottam a gépet, bootolásnál a jobb negyedben furcsa kék színek, a többi fekete. Windows teljesen fekete. Most külső monitort használok, ezzel működik. Ha nyomogatom a CRT/LCD gombot, vagy képernyőmódot váltok, akkor néha felvillan egy pillanatra a notebook képernyő, minden szépen a helyén, aztán megint minden fekete, akár rá van kötve a monitor, akár nincs.
Most akkor tönkrement a videókártya, tönkrement a képernyő, vagy, remélem, hogy csak szoftveresen állítódott el valami?
Szerintem ennek semmi köze hozzá, de mielőtt ez történt volna, kipróbáltam a SETI-t, ami 100%-on használta a CPU-t, kb fél óráig, meg a SpeedFan programot is próbálgattam, ami egyébként a CPU-ra 40°C-ot, a HDD-re 36-37°C-ot jelzett.
Kösz a segítséget
Fe2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- Eladó i5 4690k + Z97M + 16GB DDR3 + 240GB SSD + táp + ház
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Byintek Love U14 Projektor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![[kép] [kép]](http://www.nagymacska.hu/kepernyo.jpg)