- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
MODERÁTOR
rlazol linkelte a megfelelő topikot, ezt zárom.
Köszönöm.Xiaomi 13T
-
rlazol
veterán
nem mellesleg [link] szerint a lapon ugyan van 2 usb 2 vezlrlő de van két 1.1-is! Nem tudom, melyik melyik, de szerintem próbáljátok ki a jelenlegihez képesti másik tömbben
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
sanyibá
tag
válasz fifi_addict #14 üzenetére
Ja, a jövő hétfőn vagy kedden szikézzük meg a cuccot, aztán majd beszámolunk, egyébként kösz az érdeklődést
Ramos_: Neked nem a Ramos topikban van a helyed.
Meg egyébként is Te inkább azzal a kapargálós zombival számolj le, amelyik a lefolyóból szemez veled mikor pisálsz!
[Szerkesztve]VIVA LA RESISTANCE !!!
-
Ramos_
tag
válasz fifi_addict #14 üzenetére
az én gépemről van szó egyébként
jövőhéten dobunk rajta majd akkor egy biológiai restartot
meg fogok lepődni ha ettől lesz microfon hang meg usb2.0, mindenesetre majd beszámolunk mi lett -
net84
őstag
kb megegyezik a bios resettel, esetleg rövidrezárhatod egy pillanatra a foglalat + és - érintkezőjét, hogy gyorsabban ''süljön ki'' a kondi...
A felvekvésre azért van lehetőség, mivel nem megy a mic/line-in sem... tehát vagy elszált már vagy csak letestel valahol, ahol nem kellene...az egy mázli, ha tényleg ez az eset áll fent és az usb 1.1-be működik és csak a 2.0-át befolyásolta...Read only...
-
sanyibá
tag
Na, ez igen!
Tehát az elem kivétele az = Bios Reset ugye?
Én elhiszem amit mondasz, de megmondanád, hogy miben befolyásolhatja az a USB2-t, ha felfekszik valahol az alaplap? Mert sima USB-ként működik.
A silány agyam nem bír megbirkózni ilyen kérdéssel.
Amúgymeg kösz szépen!VIVA LA RESISTANCE !!!
-
net84
őstag
bios reset elsőre, de ajánlanám, ha már az alaplap gépben, vegyétek ki és nézd meg, hogy alátámasztás nincs-e bent feleslegesen (azaz nem fekszik-e fel valahol egy alátámasztáson (fémen) az alaplap, ahol nincs is rögzítési pont
Read only...
-
sanyibá
tag
válasz fifi_addict #7 üzenetére
Mindent odaadtam neki, úgy ahogy volt, még a videókártyát is. Driver cd-t is, stb.
Az a legfőbb gáz, hogy nekem megvolt még az a rendszerem amin minden működött,
de amikor azt a vinyót beleraktuk, akkor már azon sem ment.
Tehát nálam volt USB 2.0 és Mic In, mert Skype-oltam is vele, de mikor kivittem
már csak az 1.1-s USB ment és a hangszóró kimenet. Még akkor is amikor a régi
rendszeremmel indult!
Az alaplap biosában, ha letiltom vagy engedélyezem mondjuk a hangkártyát, akkor
az vonatkozik az egészre, azt nem hinném, hogy a mic-et külön tudom állítani.
Lehet az a baj, hogy egy temető fölé húzták a házukat és egy zombi mindig kaparja a kloákáját mikor kullant?VIVA LA RESISTANCE !!!
-
fifi_addict
tag
saját driver beszerzése asustól, (lehet, hogy nem kell, illetve ez a baj) azaz cserélgessétek a drivert. mic pasz, de érvényes rá, hogy kell a saját alaplapi driver illetékes része, asus ismét, a megfelelő alaplapot keresve. szvsz az is lehet, hogy a mic le van tiltva, illetve le van szabályozva. ha az xp nem ismeri fel az usb-s chipet 1.1 meghajtót rak rá... mivel a haverodnak csak az alaplapot adtad, úgy gondolom, komplett rendszert kellett telepítenie. ergo néhány driver még hiányozhat. jó kiindulás az alaplap driver cd-je, ha még megvan...
...........................???
-
Ramos_
tag
uu basszátok meg ez engem is nagyon érdekelne
gondolkozzatok okosok -
sanyibá
tag
Ehh!??
VIVA LA RESISTANCE !!!
-
sanyibá
tag
Természetesen SP2 van fenn, frissítve.
Meg a driverfrissítés is felesleges, mert nálam tökéletesen működött mikor eladtam!
Most is működik az USB, de kábé úgy mint mikor az ember a 42-es lábával egy 36-os körömcipőben próbál gátat ugrani, megy, de elég lassan.VIVA LA RESISTANCE !!!
-
sanyibá
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a egyik haveromnak eladtam a régi alaplapomat!
ASUS P4T533-R
Aztán egyszercsak felhívott, hogy nem megy az USB 2.0 és nem működik a Skype-ban a mikrofon! Mondtam neki, biztos azért mert balf*sz vagy. Viszont ahogy elmentem hozzá és megnéztem, rájöttem, hogy én is az vagyok!
Az alaplapon alapjáraton 4 USB 2.0 csati van és integrált hangkártya természetesen mikrofonbemenettel!
Nálam tökéletesen működött, nála meg nem működik, vagyis igen, de csak USB 1.1-ként!
A hangkártyán szintén van kimenet, de a bemenet süket!
Kérlek benneteket tanácsoljatok valamit, mert megőrülök!
Kösz előre is!VIVA LA RESISTANCE !!!
Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád