Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fedett műveletre szabta az új GeForce drivert az NVIDIA
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon idegörlő problémára keresem a megoldást.
Nyár elején kiszedtem a gépemből a vinyót (1tb-os samsung) és elvittem haverhoz, hogy átmásoljak neki pár dolgot (több gépbe is bekerült a vinyó),ami tökéletesen működött.
Mikor haza hoztam és beraktam azt írta ki bootoláskor,hogy "Error loading operating system".Sok mindent megpróbáltam a hiba orvoslására:
pl.:
- windows 7 dvd betölt recovery lefuttat - nem talált windows partíciót
- recovery toolsnál cmd,ott fixmbr és mindeny egyéb amit neten találtam - semmi!
- cmd->bcdedit paranccsal is beállítottam mindent,ahogy elvileg kellene lennie - de semmi!
- easyboot nevű kis programmal megcsináltam ugyanazt kb. amit bcdedittel + MBR-t is újraírtam.Elvileg a bootrecord-al semmi probléma nincsen,mert minden a helyén "elvileg".
A csavar a dologban az,hogy mikor tölt be a gép (gigabyte alaplapom van) F9-et nyomogatva elindul az XPressRecovery nevezetű kis okosság,ami azt írja ki,hogy "ahhoz,hogy elinduljon az XPressRecovery rakjam be az alaplaphoz kapott CD-t és nyomjak egy gombot".Nos én nem rakok be CD-t és nyomok egy gombot akkor elkezdi betölteni a windows-t és minden működik rendesen.
Tehát egészen mostanáig így használtam a gépet,hogy betöltéskor megnyomtam az F9-et majd utána az "any key"-t és betöltött.
De most egy másik alaplapot szeretnék használni ami egy Asus és az nem tudja ezt a fjútsört...
Kérem tisztelettel,hogy aki tud megoldást a problémára az segítsen!
Rengeteg fórumot olvastam már,ahol sok ember azért kapott ilyen hibát,mert XP-t akart telepíteni W7/Vista után...Én nem emlékszem,hogy ezt tettem volna.
Előre is köszönöm mindenkinek aki megpróbál segíteni,és bocs amiért ilyen hosszúra sikeredett a hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 870 EVO 1TB 2.5 Sata OEM SSD
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest