Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tisztázta az N1 kódnevű fejlesztés körüli pletykákat az NVIDIA vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon idegörlő problémára keresem a megoldást.
Nyár elején kiszedtem a gépemből a vinyót (1tb-os samsung) és elvittem haverhoz, hogy átmásoljak neki pár dolgot (több gépbe is bekerült a vinyó),ami tökéletesen működött.
Mikor haza hoztam és beraktam azt írta ki bootoláskor,hogy "Error loading operating system".Sok mindent megpróbáltam a hiba orvoslására:
pl.:
- windows 7 dvd betölt recovery lefuttat - nem talált windows partíciót
- recovery toolsnál cmd,ott fixmbr és mindeny egyéb amit neten találtam - semmi!
- cmd->bcdedit paranccsal is beállítottam mindent,ahogy elvileg kellene lennie - de semmi!
- easyboot nevű kis programmal megcsináltam ugyanazt kb. amit bcdedittel + MBR-t is újraírtam.Elvileg a bootrecord-al semmi probléma nincsen,mert minden a helyén "elvileg".
A csavar a dologban az,hogy mikor tölt be a gép (gigabyte alaplapom van) F9-et nyomogatva elindul az XPressRecovery nevezetű kis okosság,ami azt írja ki,hogy "ahhoz,hogy elinduljon az XPressRecovery rakjam be az alaplaphoz kapott CD-t és nyomjak egy gombot".Nos én nem rakok be CD-t és nyomok egy gombot akkor elkezdi betölteni a windows-t és minden működik rendesen.
Tehát egészen mostanáig így használtam a gépet,hogy betöltéskor megnyomtam az F9-et majd utána az "any key"-t és betöltött.
De most egy másik alaplapot szeretnék használni ami egy Asus és az nem tudja ezt a fjútsört...
Kérem tisztelettel,hogy aki tud megoldást a problémára az segítsen!
Rengeteg fórumot olvastam már,ahol sok ember azért kapott ilyen hibát,mert XP-t akart telepíteni W7/Vista után...Én nem emlékszem,hogy ezt tettem volna.
Előre is köszönöm mindenkinek aki megpróbál segíteni,és bocs amiért ilyen hosszúra sikeredett a hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tisztázta az N1 kódnevű fejlesztés körüli pletykákat az NVIDIA vezetője
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest