Aktív témák
-
REAL WORLD
tag
Sziasztok!
A helyzet a következő:
Volt egy Abit KR7A-RAID alaplapja a nővéreméknek, 4x/2x/1x AGP sebességekkel. És szereztek egy új videókarit. Gondolták kiveszik a régit és berakják az újat. Bekapcs a gép, bejön a win aztán elmegy a kép. Mondtam nekik, hogy ez így nem biztos, hogy jót tett a kártyának. Alaplap csere, most van egy ASUS A7N8X. Ez már 8x/4x AGP-s. A kártya, ahogy kivettem a leírásából 8x AGP. De nem akar működni! Szerintem 0.8 V-tal megy és a másik alaplapban 1,5V-t (vagy rosszabb esetben 3V-t) kapott... Van valami remény, hogy életre keltsem? Van valami szervíz, ahol tudnak nekem segíteni? Elképzelhető, hogy a DVI-n keresztül jó lenne, ha vennék egy átalakítót vagy tök mindegy? (Ha elszállt, akkor nem a kimenetnél...) Segítsetek légyszi! Köszi!
Aktív témák
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Total Commander
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest