- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Pénztárcabarát AOC monitorok jöttek gyors képfrissítéssel
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Sajnos igaza volt a CEO-nak, mikor arra buzdított, hogy most ne vegyük meg a játékot. Jelen állapotában pont arra jó, hogy kegyetlenül felba**zon!
Tegnap nagyon jól nyomtuk egy arccal, kipucoltuk a térképet. Aztán a kimenekítési pont felé haladva disconnect. Természetesen ilyenkor minden progress elvész, ugrott 25 percnyi játék.
Ma reggel indulás előtt tettem még egy próbát. Nagyon éltem basszus!!! Számomra elérhető legmagasabb nehézség 3 random arccal. Köd volt, alig lehetett látni, piszkosul hangulatos volt!!! Szintén kipucoltuk a térképet, minden bónuszfeladat meglett. Rohanunk az extraction felé, disconnect. Megint kuka 30 perc játék. Na itt lett elegem és léptem ki a fa**ra. Sajnos beetetett cimborám szerdán azzal, hogy egész délutántól késő estig minden probléma nélkül nyomta és többen is játszanak vele napok óta szépen Steam-en. Sajna nem volt igaz. Mármint lehet ők jót játszanak, én inkább csak jól felhúztam magam. Amúgy a játék nagyon nagy mókának tűnik, de én jelenleg senkinek nem tudom jó szívvel ajánlani. Hacsak nincs arra fölös ideje, hogy esetlegesen több órányi játéka vesszen teljesen kárba. És még olyan lehetőség sincs, mint annó a Darktide esetében, hogy a játék megpróbál gyorsan visszatenni a küldetésbe.......
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Dell Pro 14 Premium U5-236V 16GB 512GB SSD FgrPr W11 Pro
- Dell Pro 14 U5 235U 16GB 512GB SSD FgrPr & SmtCd W11 Pro FHD laptop
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5500 / 16GB DDR4 / GTX 1660Ti 6GB / 512GB SSD
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- RugKing 4 Pro
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tegnap nagyon jól nyomtuk egy arccal, kipucoltuk a térképet. Aztán a kimenekítési pont felé haladva disconnect. Természetesen ilyenkor minden progress elvész, ugrott 25 percnyi játék.
Ma reggel indulás előtt tettem még egy próbát. Nagyon éltem basszus!!! Számomra elérhető legmagasabb nehézség 3 random arccal. Köd volt, alig lehetett látni, piszkosul hangulatos volt!!! Szintén kipucoltuk a térképet, minden bónuszfeladat meglett. Rohanunk az extraction felé, disconnect. Megint kuka 30 perc játék. Na itt lett elegem és léptem ki a fa**ra. Sajnos beetetett cimborám szerdán azzal, hogy egész délutántól késő estig minden probléma nélkül nyomta és többen is játszanak vele napok óta szépen Steam-en. Sajna nem volt igaz. Mármint lehet ők jót játszanak, én inkább csak jól felhúztam magam. Amúgy a játék nagyon nagy mókának tűnik, de én jelenleg senkinek nem tudom jó szívvel ajánlani. Hacsak nincs arra fölös ideje, hogy esetlegesen több órányi játéka vesszen teljesen kárba. És még olyan lehetőség sincs, mint annó a Darktide esetében, hogy a játék megpróbál gyorsan visszatenni a küldetésbe.......