Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
aktív tag
Szia!
A Parabellum (PRB) magyar klánt ajánlom, viszonylag sok tagja van és nagyon segítőkészek a kezdőkkel szemben.
Évekkel ezelőtt amikor napi rendszereséggel játszottam én is a tagja voltam, jó közösség, találni fogsz szinte bármilyen időpontban társakat. Van saját szerverük is amit általába havi 1x seedelnek fel.... na az az igazi Hell Let Loose élmény, amikor az egyik térfél összes squadja gyakorlatilag csak magyar ugyanabból a klánból.
Most hirtelen nem tudom linkelni a DC szerójukat mert telóról vagyok, de ha esetleg nem találod meg linkelem majd.
Személy szerint én már csak pub szerverekre járok unokaöcsémmel, kissé meguntuk az évek alatt már a játékot, nincs minden nap elővéve. Vietnam-ot viszont kegyetlenül várjuk, amikor jövőre megjelenik nem hinném, hogy sok más lesz elindítva a gépen azon kívűl pár hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest