Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz whitezo88 #78722 üzenetére

    Kolento pedig pont rossz példa, mert tavaly Blizzconon is ott volt, vagy legalábbis folyamatosan ment a bajnokságon. Illetve itt is résztvevő volt, de kihullott az elején RDU-val. Thijs sem jutott tovább, pedig én neki szurkoltam.

    Ő is belátja szerintem, hogy nagy ívben le kell sz.rni a HCT -t, mert semmi értelme nincs. Zalae ezért nem tolja komolyan, mert nem szeret utazni + kevesebb ideje maradna streamelni.

    A tavalyi blizzcon is 1 vicc volt. 3 random ázsai srác volt negyed döntőben + Fr0zen. Most nevezzetek rasszistának, de hozzám ezek az arcok nem állnak közel, mert fingom sincs, hogy kik ők, a kultúrájuk nagyon távol áll tőlem és nem is igazán érdekel. És mielőtt megköveztek régebben rengeteg Amaz streamet néztem mielőtt átállt a full arénára. Mostanában nem nézem, mert kegyetlen unalmasok a streamek, illetve a mostani aréna kb. = gagyi constructeddel.

    Ha nálam kedvenc streamereket kellene felsorolni, akik követhező időpntokban játszanak (nem az éjszaka közepén), akkor a következők jöhetnek számításba:
    - Thijs,
    - Kripp (reggel ébredés után)
    - Firebat
    - Kibler
    - Zalae
    - Savjz

    És ezzel gyakorlatilag felsoroltam az összes nagyobb streamert 1-2 kivétellel.

    Most a bajnokságot nézve is mit látsz ? Nem azon vannak elájulva a nézők és a casterek, hogy micsoda 2000 IQ playek mennek, hanem azon, hogy ki húzza be előbb a spiteful summonert.

    Az elmúlt évben volt 1-2 meccs ami nagyon EPIC volt, de azok is ritkaság számba mentek, mert kivételesen nem aggro vs tempo volt a meccs. Most pl. Sinto vs Fr0zen féle meccsre gondolok. Az maga volt a menyország HS szempontból.

    Elég megnézni amúgy mekkora a játékosok motivációja. Ostkaka megnyerte a VB-t streamelt 2-t az évben, aztán abbahagyta a HS-t.
    Az egyetlen nagyobb csapat is szépen lassan kivonul a tempostorm személyében. Reynad csinálja a saját játékát és abbahagyta a streamelést is. Már ami a HS-t illeti... Talán marad még a G2, de hol vannak már azok az idők, amikor az Arcon Team Cup ment... A Trinity series hasonló volt,de nekem az már nem annyira jött be, mert nagyon elhúzták és rengeteg meccs és forduló után már követni se lehetett igazán.. Nem volt meg a sufni bajnokság hangulata, amit nagyon élveztem.

    Új streamerként meg nem lehet betörni a köztudatba. Ha magamból indulok ki az első 2-3 sor után már nem szoktam streameket keresni Twitch-en.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák