Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saen

    veterán

    Némi rogue tapasztalat:

    -Játszottam már talán eleget a két új legenddel, szerintem egyik se lesz meta. A Face Collector ugyan nem rossz laphúzás helyett, de azért hamar rá fogsz jönni, hogy rengeteg a hulladék legend aminek nulla szinergiája van a deckeddel. Persze kaphatsz Jaraxxus-t is ami meg simán lehozza a meccset, de nem ez a jellemző. Tess meg borzasztó lassú, mire érdemi mennyiségű lapot kitermelsz és kijátszasz, addigra egy stabil metában simán meghalsz. Emellett pl warlock erős marad ez tuti, ellenük egy nagy value lapnak lenne értelme, de ott meg tele van olyan class cardokkal amik használhatatlanok és magaddal szúrsz ki, így általában nulla value és a 8 mana 6/6 meg nem túl jó.
    -Epic szinten a Spectral Cutlass jobb, mint gondoltam, bár jó eséllyel ez se lesz meta. Aggro ellen azért hozott már le meccset, de úgy összességében ez se az igazi. A Wanted! nincs meg nekem, random kártyaként kaptam már meccsen, ha lesz miracle rogue abban van csak esély rá, hogy játszák szerintem.
    -Rare: Mistwraith szerintem lassú, sose lesz meta, nagyon nehéz value-t kihozni belőle, legtöbbször 4 mana 3/5 ami gyenge. Cursed Castaway használható, de olyan semmilyen, illetve a Pick Pocket egész jó, ez egy jobb laphúzás, mint pl a Face Collector, sokkal többször tudtam jó lapot kapni belőle. Persze egy aggresszív metában lassú.
    -Common: Cheap shot szerintem korrekt, Blink Fox is teljesen használható a kalózt meg nem próbáltam.

    Röviden ennyi, ezek első benyomások tizenvalahány meccs után, még azért változhat a véleményem. Alapvetően nem számítok rá, hogy a rogue top deck legyen, nem látom még azt a durva kombót amitől ez lenne "A deck", igaz erre nem is számított senki :N .

Új hozzászólás Aktív témák