Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    A helyzet az a Legendes Rush-al kapcsolatban, hogy valójában idő és akarat kérdése. Ennyiben javítanám magam. Ha ki akarod Grindolni azt a pár meccset akkor menni fog. Viszont ha eleve nincs időd a játéra elképesztően durva win rate -re van szükség ahhoz, hogy rank 5-ről meglegyen.

    Nekem a HS nem jelenet annyit, hogy tryhard módba kapcsoljak és minden lépésemre perceket szánjak. Ha misplay-elek hát ez van, de nem érzem azt, hogy néhány golden lap és 1 cardback elég motiváció lenne ahhoz, hogy komolyan vegyem a játékot.

    Az utóbbi időben inkább Wild-ozok csak a Greed Lockommal, mert egyszerűen nem tud kifogyni a megoldásokból + win conditionokból. Persze van pár szarabb matchup-ja, de azok wild rank 15-10 körül nem túl gyakoriak (pl. quest mage).

    Nekem a Standard meta túlságosan egysíkú lett. Vannak a tempo paklik amik T8 körülre kicsinálnak. Lásd Evolve shaman + tempo rogue / paladin + hunter.

    Illetve vannak a DK paklik ahol csak azon múlik a win, hogy tudsz-e eleget húzni.
    Tegnap volt 1 Priest quest-em, ezért játszottam 1 pár meccset Razakussal. Átlagban az utolsó 5 lapban vold Anduin, úgy pedig pretty much lehetetlen nyerni. 1x még is sikerült, de akkor is csak azért, mert kaptam lyra-ból +1 Mind blastot így a Velenes kombóval pont elég sebzésem maradt. Amúgy pedig totál kiürült a paklim és a kövi körben lazán levertek volna Boardról.

    Nagyon várom amúgy a Dungeon Run-t, mert AI ellen sokkal jobban szeretek játszani. Nincs BM faktor, lehet szórakozni olyan lapokkal amikkel eddig csak Brawl-okban találkoztunk.

    A problémát amúgy továbbra is ott látom a jelenlegi Reward rendszerben, hogy hosszú távon nem jutalmaz. Valaki írta Redditen, hogy minden golden hős után járhatna 1 Golden Legendary. Ha pedig meglesz mind a 9 kaszt akkor járna egy nagyobb jutalom, mint a 12 win-es Heroic Brawl-nál.
    Azért 500 Wint összehozni 1 kaszttal elég nagy kihívás, pláne olyanoknál mint a Priest, vagy a Rogue (korábban).
    Korábban volt róla szó, hogy az animált porté a jutalom, de ez amolyan nesze semmi fogd meg jól megoldás.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák