Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz h3lios #65770 üzenetére

    A "felzárkózás" tényleg évekig tart, ha felzárkózás alatt teljes vagy közel teljes lapkészletről beszélünk, de egy újonnan kezdő F2P játékosnál szerintem a teljes lapkészlet nem túl reális cél, ezt már beszéltük itt párszor.. Elérhető csak nem család meg napi 8 órás munka/tanulás/egyéb elfoglaltság mellett üzve, hobbi ként, napi 1-2 órában.

    Az meg hogy standardot érdemes játszani, nagyon csalóka. Szerintem F2P játékosnak jobban megéri wildon játszani hosszu távon. Ott összeraksz egy decket az jóval időtállóbb, mivel az új kiegek nem kavarják (kavarhatják) fel közel sem annyira a metát mint standardon. Standardon mi lesz? F2P összeraktad a jade druidot, valoszinüleg több lap nem jön a jade mechanikához, még egy évig élvezheted a decked, aztán kuka lesz ha standardon akarsz maradni.

    Bár az is igaz hogy egy pár éves játéknál nem biztos hogy tudunk még hosszú távról beszélni. A classic is ugy volt marad örökre standard, aztán kiderült hogy ja mégse, bár a kompenzálás az megvan. Csak azt nem értem amikor kitalálták a wildot, kikérték több "pro" játékos véleményét hogy szerintük mit hogy kéne, és ott mondta nekik több "pro" játékos is hogy ez igy nem lesz jó ha classic mindig marad, onnan is kéne pár lapot wildba rotálni. Pl molten nerf helyett sokkal jobb lett volna wildba rotálni mert ott akkor továbbra is tudná játszani az ember, igy meg kb használhatatlan lett a lap, warsong esete. De most ugye előkerült hogy lehet megy a molten is a hall of fame-be és "visszabuffolják".. Azért 1-2 év késéssel de csak belátják hogy Kibleréknek igaza volt..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák