Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz szupermacs #65768 üzenetére

    Sok év lesz az nem hónap. :D

    A Wild annyit jelent, hogy ott minden eddig kiadott kártyát tudsz használni. Ezzel szemben a Standard úgy néz ki, hogy minden naptári év elején érkező első kieg. és az előtte lévő naptári év lapjai használhatóak. Tehát most áprilistól: 2016-ban kiadott kiegészítők: Old Gods, Karazan, Mean Streets és 2017 lapjai. Majd jövőre a 2016-os paletta esik ki és így tovább. Ezek mellett minden Classic és Basic lap használható, mert azok örökké standard-en maradnak, vagy kikerülnek a Hall of Fame-be, amit szintén csak Wild formaton használhatóak.

    Erre a rendszerre amúgy azért van szükség, mert ha minden lap maradna örökre a metában akkor nem tudnának érdekes új lapokat kiadni. Mindenki Dr. Boom-ot és Shreddert játszana, ha pedig azoknál akarnának erősebb lapokat tervezni bizonyos idő után játszhatatlanná válna a játék, mert olyan erős lapok lennének kiadva.

    Új játékosként maradj a Standard-nél, mert nem kell a régi kiegészítők lapjait beszerezned. (pedig szerintem sokkal érdekesebb a Wild). Viszont pénz költés nélkül nagyjából soha nem fogsz tudni felzárkózni. Ahhoz legalább 7-8 Win-es arénákat kellene folyamatosan tolnod. Amire viszont, még a Kripp szintű játékosok sem képesek. Amennyivel szarabb a Standard Arena Reward sokkal több win kellene ahhoz, hogy megérje.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák