- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
Bunnyhoppor hype.
Amúgy meg control warrior meta is back, ez a negyedik mirrorom zsinórban!(szerk: @F-ECT$: Próbáld ki esetleg ezt, ezzel toltam többet, kicsivel jobbnak tűnik nekem.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Konzisztensebb lesz a decked, nagyobb esélyel húzod fel azt, amit kell. Hsben fix 30lap egy pakli de más kártyajátékokban tol-ig érték van a pakli méretére, pl 30-50, és sok esetben a minimum lapból csinálnak paklit az emberek a konzisztencia miatt. Hasonlo okbol (is) rak pl a freeze mage loot hoardert pl a deckbe.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Kanczy #61490 üzenetére
salaam: reynad és kripp (tudom a két legkevésbé kedveltek itt attól még mondhatnak okosat szerintem) fogalmazott úgy, hogy a renolock azért lesz most egy ideig T1 deck mert kazakus egy "második reno" a pakliban, sokkal konzisztensebb lett. Reynad amúgy nagyon jó WRel ment rank1re renolockkal, huszon valamennyit nyert és csak egy párat (2-3) veszített.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
micafighter
nagyúr
válasz salaam #61496 üzenetére
Jo kis deck, úgy látom a kieg előtti dragon wari kalózzal tuningolt verziója. Jó amúgy most a wari szerintem, nem azért mert szuper OP, lehet nem fog beférni T1be pár hét múlva, de rugalmas deckjei vannak, jol tud techelni.
vzarmo: malkorok nem rossz lap tempóba szvsz, minden cursed bladere jut egy gladiators bow
Sokat játszottam kieg előtt,de néha ugy érzem kicsit winmore lap.[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
Na most tényleg gyenge lett a brawl.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
F-ECT$
titán
Hazánk büszkesége
Dive ever, work never.
-
tomazin
veterán
válasz hyperspace #61511 üzenetére
Ez szerintem ilyen behuzos, h latod milyen remek otlet lenne meg venni par paklit, h ezzel tudj jatszani ladderen?
De nem banom, ugyse raktam meg ossze egyiket sem. -
DaveNo1
veterán
válasz hyperspace #61511 üzenetére
Ja elkezdenek pofázni egymással a banda vezetők és szerintem mindenki félrerakja a játékot, ezért jó hosszúak az elején a körök...
F-ECT$: ez a gyerek annyira rossz, hogy az valami hihetetlen, még az alap összefüggéseket sem vágja
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Kanczy
veterán
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
Ez is egy jó kis kreatív fiesta brawl lett. Megérte a 40 dustért fenn maradni... mindjárt kelek
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
micafighter
nagyúr
Hát nemtudom fiuk szerintem jó lett a brawl Engem érdekel a bossok szövegelése is, illetve jobban szeretek kapott deckkel játszani, mert akkor nem 10böl 5 szembejövő broken mech hunter, 5 meg broken zoolock, vagy az épp aktuális brokenek.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz micafighter #61519 üzenetére
Én azért szeretem a kapott paklit, mert nem kell +5 percet eltöltenem azzal, hogy meglegyen a heti 40 dust.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pethYeti
addikt
De egy hányadik szar megint a brawl. 4. meccs priest ellen, 4. lose... Faszért nem tudják ez sose normálisan összerakni.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Bontottam egy Madam Goya-t, szerintetek megtartsam vagy törhető?
-
-
rocket
nagyúr
válasz DaveNo1 #61523 üzenetére
Van bug is boven, gyozelmeket Hunter-nek szamolja, meg ha dumalnak es mar eg a rope, end turnt nyomsz es nem fejezodik be a duma amig leeg, akkor az elenfel koret ugorja at a duma vegenel 😁
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
fausto
addikt
válasz micafighter #61527 üzenetére
Köszi!
Nagyon egy dekkben sem látom. Egy kicsit várok, de szerintem dust lesz a vége (nyitottam egy Genzo, the shark-ot is, szerintem annak is ez lesz a sorsa)[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
25 winre vagyok jelenleg a golden warriortól, ma játszogattam picit és nem hiszem el, hogy a kalózos dragon/tempo warrior nem tier 1.
10-3-at mentem egy Reynad féle régi listával, egy baja volt csak, hogy az aggro pirate warrior ellen autoloss, de minden más kb autowin. Most elkezdtem próbálgatni azt a listát amit Rdg linkelt korábban, azzal 4-0 eddig, de sajna még nem jött pirate aggro warrior. Iszonyat egyszerű deck, kirakom a curve-ön lényeket, arcra megyek és nyerek. Pl jött Renolock akin hangosan felröhögtem pedig nem szokásom, szegény 5. körben kirakta a coin + Reno-t, 7. körben meghalt... Igaz nagyon greedy volt a srác, meg is szivta. Tudom, hogy itt lennt még sok a Dennis, de ennyire nem szoktam aratni egy deckkel sem, feljöttem 13-as rangra streakkel. Ha ez így megy hamar meglesz a golden warrior -
saen
veterán
Közben elindult a Seatstory cup, kiváncsi leszek Savjz renolockját ki fogja megállítani. Eddig simán hozta vele a csoportját.
-
whitezo88
nagyúr
Remek 5-dropot kaptam a Master of Evo-ból [link]
-
whitezo88
nagyúr
Mi az esély arra hogy ma 3 renolock volt és mind a 3 golden legend volt? rank10. Más legó hátlapos nem volt. Btw a reynad féle murloc pala úgy ahogy van hulladék ebbe a metába. Midrange jade shaman is. Csak az aggro, meg a totál antiaggro/reno. Ennyi a meta (itt)
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
80g-s questet cserélnék:
Sanyiiiiii#2558 -
ígyvanferi
addikt
Fú, az az ember, te...! Egyszer régebben néztem valami tornán élőben, a kényszeres evésétől, ivásától agyérgörcsöt kaptam igen hamar. Ráadásul végig nyitott szájjal zabálta az almáját. Egy hatalmas nyakleves kijárt volna neki, ha már a szülők részéről ez elmaradt.
Lifecoach viszont nekem is szimpatikus, meg az asszonya is, szóval egy LC - WC (lol, pech) meccs jöhet.
-
KaraDani
addikt
válasz ígyvanferi #61546 üzenetére
Nem igazán értem mi azzal a baj, hogy valaki gyümölcsöt eszik. Azt meg, hogy ezért miért kéne nyaklevest adni, főleg nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz ígyvanferi #61546 üzenetére
Szerintem hatalmas figura és igen jó játékos. Én nagyon kedvelem, sajnos keveset streamel. Ott simán tolja a szokásos banán mellé az uborkát meg a hasonlóakat
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Régebben játszottam a HS-el, de nem sokáig jutottam. Most újból nekiàllnèk. Elég sok deck-et nyitottam mostanság, ezért saját paklit szeretnék összegezni, de egyszerűen annyira kártya van, hogy elvesztem. Valaki tudna esetleg segíteni? Google-t hasznàltam, sokra nem jutottam sajnos.
Előre is köszönöm
Üdv. FN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs