Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsuha

    aktív tag

    válasz micafighter #55529 üzenetére

    Szept 30ig él az akció, de mint mindig, simán elfordulhat hogy 1 hét múlva törlik m annyian kihasznaltak. Gyakrolatilag egy nagyobb összegben is fogadnék akár, hogy 2 hét múlva már nem fog élni ez az akció. :)
    40 paklli 4500 coin, 7 pakli pedig 900, ugyhogy 87 paklit lehet venni belőle.
    Egyébként nem vagyok biztos benne, hogy ezt csak valid német címmel lehet felhasznalni, mint az 5 euros akciót múltkor, ugyanis most sehol nem írják. Biztos ami biztos, azt adjatok meg ha vesztek. Meg persze amazon.de -n kell regelni és nem jó az amazon.com reg.
    Ha bármi probléma van (nem engedik elkolteni, vagy veletlenul teljes aron vetted a coint de még nem koltotted el), lehet refundot kérni a supporttol bármikor.
    A coin felhasználása annyi hogy amazon.de-s undergroundot kell letolteni android eszkozre [link] (Nem az amazon.com-os undergroundot), abban megkeresni a HS-t, és azt kell feltelepiteni es inditani. (a google play-es HSt le kell torolni előtte ).
    Szerk: és az is előfordulhat,hogyha csak németeknek szánják az akciót, akkor nem fogadja el a magyar bankkartyat; vagy pedi elfogadja, a coint megadja, de elkolteni már nem engedi mert a fraud centerük jelez. Velem ez a legutóbbi fordult már elő es visszaadtak a pénzt.
    Nyugodtan vegyél ha szeretnél, irtó megeri, 95% hogy menni fog. Maradék esetben (ha csak nemeteknek van engedelyezve és pechedre téged észrevették ) visszadjak a pénzt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák