Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz pachito #50859 üzenetére

    1. Warrior
    2. Paladin
    3. Priest
    4. Rogue
    5. Mage
    6. Warlock
    7. Druid
    8. Hunter
    9. Shaman

    A Top 3 class gyakran változik nálam, de a Warrior szinte mindig ott van, mivel tele van olyan lapokkal, amivel meg lehet fogni az aggro paklikat. Összességében, sokkal inkább szeretem a Control - Midrange paklikat. Régen sokat játszottam Mage-el, viszont a Freeze-el jelenleg az a legnagyobb problémám, hogy be is kell húzni a blockot, mert ha beragad az utolsó lapok közé szinte biztos bukó a meccs. Ezen túl rengeteg sz.r matchup van most, kezdve C'thun Druiddal, ami T7-8-ra kirampol 1 nagy dögöt ami lesebez 1 HP-ra, majdnem Alex előtt.

    Priest szintén jó, de sosem lesz top 1, mert nagyon reaktív class, gyakorlatliag folyamatos board hátrányból játszol úgy, hogy imádkozol, hogy tudj értelmes miniont húzni, amivel nyomást tudsz gyakorolni az ellenre.
    Most pl. tapasztaltam C'Thun Warriorral, hogy relatíve könnyű a N'Zoth paklik és a dragon deckek ellen játszani, mert 2 brawl-al és C'thunnal meg lehet fogni 3 nagyobb minion hullámot.

    Rogue-al sosem voltam különösebben jó játékos, de most nagyon tetszik a miracle és a Dr. verzió, ezért most ilyen előkelő helyen van a listámon.

    Warlock -ot szeretem a Reno-hoz hasonló paklik miatt, Druid nálam szódával elmegy az alsó kettő kaszt pedig abszolút nem tartozik a kedvenceim közé. A Shamant az overload miatt utálom, illetve a hero powert sem tudom megszokni. A Hunter pedig lehet bármilyen midrange verzió állandóan a SMOrc-ra megy rá, nincs igazi control verzió, márcsak a hero power miatt sem.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák