Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz saen #47280 üzenetére

    Nem tudom N'Zoth-al mi a baj, aki nem csak standard-en akar játszani annak elég OP deckje lehet vele Wild format-on. :) Valamint ha még 2 éven belül jönnek ki jó Deathrattle lapok (ami esélyes) azzal felértékelődhet standard-en is.

    (#47282) vzarmo

    Azt nyilatkozta brode, hogy nem lesznek inspire lapok az új kiegben, mert szeretnék, ha a kiegnek meg lenne a maga hangulata az istennekkel. Pl. C'Thun esetén a követőkkel. Ennyi mindent pedig nem tudnak / akarnak 1 kiegbe belesűríteni.

    Hozzáteszem én sem értem miért felejtenek el ilyen dolgokat, mert egy idő után ez csak 1 káosz lesz. Mindenből lesz 1 kicsi, ami magában nem igazán használható, de további szinergia lapok sem jönnek, hogy valaha jó legyen belőle. Szerintem le kellene lassítani az Old Gods után és általános kiegeket kihozni, ami az eddigi elkezdett dolgokat folytatja, pl. a TGT féle inspire-t értelmes lapokkal. Nem ilyen alapból sz.r body ami majd talán jobb lesz 1-2 hero power után. Mert maga az elgondolás nem lenne sz.r, de ameddig instant vannak jobb lehetőségek senki nem fogja ezeket hasznáni.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák