Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NyalokAA

    aktív tag

    Én úgy voltam ezzel , ha meg van a legend meg az arany hero palával addigra biztos halálosan megunom :D igazából így is volt .Most kezdem el megint észrevenni pár héttel később,hogy van 5 palám(midpala,kontrolpala,dragonpala,facepala,shockpala) , kb csak palát játszok és élvezem, valahogy számomra megunhatatlan minimális változásokkal.
    A Kibler féle dragon deckel meg szenvedés nélkül 1-2 óra alatt leszánkáztam 8 ról 5 re , de ebben a hónapban nincsenek is nagyobb vágyaim. Hiányzik még belőle jó pár lap van még hova fejlődni , de így is teljesen vállalható.

    Ma hunter questem volt .. összeraktam csak úgy egy random face huntert 4 gameből meglett a q , de gyomorgörcsöt kaptam a végére annyira nem fekszik ez a face boys :D

    Most nagyon elment kő-papír-olló irányba a játék nincs egy deck ami mind fölött áll , mint régen a miracle rugó sunshine hunter vagy a nerfeletlen mage . Nagyon sok különféle deck sok tech lapból lehet válogatni ez jó! Viszont a ladder is nehezebb lett , könnyebb belefutni a counter deckekbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák