Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    Sziasztok!

    Még friss vagyok a HS terén, de van egy 15-ös palám és 11-es druidom. A többi felhúzása folyamatban van. Szuper a fórum és az első post isteni. Főleg a sok leírás. Munkaidőben van mit bogarászni :DDD

    Ami nekem nagyon furcsa, hogy ne tettek bele chat funkciót. Fura, hogy a 6 opcióból kell megoldani a kommunikációt. Biztos használ a többség mellette TS-t vagy egyéb csatornát.

    Ahogy úgy érzem, hogy kezdem átlátni a dolgokat, igyekszek érdemben is hozzászólni :) Addig is figyelek. Naxx-ból még csak Maexxna van meg. A többit nem néztem. Tegnap hülye quest fogott meg, ahol 40 lapot kellett lecsapnom. 6 kör alatt jött csak össze. Bár +20 meg jött a 3 győzelemből. Palával elég könnyűnek érzem :( Truesilver champion fent. Ha szerencsém van, akkor egy Guardian of Kings, (ha maradt Gold coin-om, akkor +1 manát betolom és mehet a Blessing of Kings vagy) majd 2 Blessing of Might és rá egy bubi és nagyon nem szeretnek. Tudom nem jó egy lapra feltenni mindent, mert egy polival hazavágnak, de van még mit tanulnom.

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák